PV Tv - egy új csatorna, horgászoknak • Horgaszat.hu

PV Tv - egy új csatorna, horgászoknakA Fishing & Hunting után PV Tv néven még egy hasonló tematikájú kábelcsatorna jelenik meg a magyar televíziós piacon.
A PV Tv 24 órás műsoridejének 60 százalékát a horgászat, 40 százalékát pedig a vadászattal kapcsolatos programok teszik ki. A televízió elsődleges célcsoportjába a 18-50 év közötti férfiak tartoznak, de a csatorna tematikája miatt ide sorolható minden horgász, vadász, halász, természetjáró, természetkedvelő és utazó is.

A horgász-vadász televízió a magyar mellett román, cseh, lengyel és szlovák változatban létezik, de hamarosan elérhető lesz Szlovéniában, Szerbiában, Boszniában és Horvátországban is.
Ugyanilyen tematikával már létezik egy másik csatorna, az IKO Kábeltelevízió által működtetett Fishing & Hunting. A PV Tv képviseletét az a Tematik Kábel Kft. látja el, amely a Nóta Tv terjesztési ügyeit is intézi, és nemrég leigazolt egy korábbi IKO-vezetőt, Csüllög Sándort.
Forrás: fn.hu

PV Tv - egy új csatorna, horgászoknak


Miert van szukseg az

Miert van szukseg az idegesito haterzenere?Nem volna szebb egy madar-vagy bekazene ?vagy egyszeru vizcsobogas ?Nem passzol a rockzene a horgaszattal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálunk sajnos nem lehet

Nálunk sajnos nem lehet fogni, de ezek szerint nem jó a háttér zenéjeaz adónak, vagy mi ???

Sajnos nálunk is elvették a

Sajnos nálunk is elvették a F&H csatornát ez a borzadály pv-tv van helyette a műsor kritikán aluli már el telt néhány hónap és még mindig ugyanaz a műsor - már rosszul vagyok a román ponty versenyektől és a döme gábortól miért nem látják be végre ,hogy ami nem megy nem kel erőltetni tünjön el végre ez a csatorna mert ettől még a semmi is jobb legalább nem idegesítik a horgászokat ezekkel a gagyi műsorokkal.

akkor esetleg nézd a Maunika

akkor esetleg nézd a Maunika showt...

Nekem meg a F&H-ból volt

Nekem meg a F&H-ból volt elegem, hogy állandóan a vadászkutyákat meg a motorcsónak elején idétlenkedő sügereket kellett nézni, a legyezős nyugdíjasokról már nem is beszélve.
A PV-TV-n legalább a magyar vizekkel foglalkozó filmeket nézhetek, leszámítva a kanadai picsát, már őt is kezdem kicsit unni :P

Helyes, abszolút tájidegen

Helyes, abszolút tájidegen versenyek, felszerelések, módszerek. Engem is a Magyar vonatkozású dolgok érdekelnek jobban, de a folyamatos ismétléseket én sem szeretem. Könyörgöm a filmkészítőknek, ne "REKLÁMFILMEKET" készítsenek.

A kereskedelmi tv-k a reklám

A kereskedelmi tv-k a reklám bevételeiből élnek,az állam sem szponzorálja őket.Nyilván a tv is adna több filmet,meg talán jobbat is ,de mint mindent, ezt is csak pénzből lehet megoldani.Azok a cégek, - akiknek a reklámra fordított pénzeiből jól lehetne működtetni a csatornát - most örülnek hogy fedezni tudják a rezsijüket, nemhogy milliókat toljanak bele a reklámba....A kör bezárult!Tehát eszed nem eszed ezt kapod.....egyenlőre.Onnan tudod majd, hogy mikor számíthatsz nívósabb műsorokra, hogyha egyre több mindent tudsz venni a fizetésedből.Nos valszeg ez nem a közel-jövőben lesz.Summa summarum egy hétig nézd az adót,majd 2-3 hetet hagyjál ki,addig talán jelennek meg újabb,még nem, vagy régen adott műsorok.

Szerintem is minden magyart

Szerintem is minden magyart jobban érdekelnek a magyar horgászvizek,módszerek. Örülök hogy van a PV-tv de a F&H is tetszett. Az F&H-val az volt a gond h mindig külföldi vizeken horgásztak és tengeri meg lehyezőhorgászatot mutogattak. Kb 15%-a volt normális magyar műsor ami érdekli a magyar embereket. A PV-tv ez a százalék jelentősen nagyobb. Ennek örülök.

Tele van a hócipőm a sok

Tele van a hócipőm a sok ismételéssel nem tudnak új műsort adni, nagyon gáz - vagy nem ?

Heló! Egy kérdésem

Heló!
Egy kérdésem lenne!
Békés megyei vagyok, upc antennám van és kb. két hete nincs pv-tv műsorom.
Valaki tudna nekem erről mondani valamit, mert a szolgáltató, az meg sem tud mukkanni!
Előre is köszönöm!
Üdv: Szabószomszéd

Jónapot mindenkinek.Mondja

Jónapot mindenkinek.Mondja meg valaki,miért nem érhető el a PV TV honlapja.Vagy valamit rosszul csinálok.Hol,milyen cimmel keressem?Üdv.:V.D.

Nálam tökéletes:

Nálam tökéletes: http://pv-tv.tv/hungarian

Udv a pv-tv stabjanak!van

Udv a pv-tv stabjanak!van bihar megyeben romaniaban egy to ami egy banya helyen keletkezet!nagyon nagy harcsak elnek bene de nem lehet kifogni oket!nem jelent ez kihivast a mesterhorgaszok szamara?

Szia, - a Horgaszat.hu nincs

Szia, - a Horgaszat.hu nincs semmilyen kapcsolatban a PV-tv - vel. Sajnos nem tudunk tanácsot adni a műsorszerkesztésével, sem az adások sugárzásával kapcsolatban.

A csatornával ezen a linken lehet kapcsolatba lépni :
http://pv-tv.tv/hungarian/?page_id=134;%20?%3E

Úgy tudom a Horgaszat.hu

Úgy tudom a Horgaszat.hu felvásárolja a Rtl klubot és a Tv2-t,
- és csak a "Sanyi pecázik" lesz rajta.

Bizony így lesz. :)

Bizony így lesz. :)

Akkor jól hallottam, hogy

Akkor jól hallottam, hogy módosul a médiatörvény és ezentúl csak az igazat fogjuk látni, hallani.

Márpedig a horgászok csak és csak az igazat mondják.
Most így elgondolkozva ha oda "Feljebb", akarom mondani nagyon feljebb gondolok ez már igaz!!!!!!!!!!!!!!
Sanyi várjuk a horgászműsorodat.!

Lacikám, maradjunk Mi csak a

Lacikám, maradjunk Mi csak a pecánál.

Sanyi! Bocs,hogy

Sanyi! Bocs,hogy elkalandoztam de teljesen igazad van !
De azért várom a (Sanyi pecázik) című műsort ami ha jól láttam minden komolyabb adón fog menni. Addig is köszönjük neked ezt a lapot, nagyon rendbe van!
Üdv. Laci

s érdeklődnék hogy nekúnk t

s érdeklődnék hogy nekúnk t home anternánk van s nincs rajta horgasz magazin hogy lehetne elérni hogy legyen tudna segiteni valaki?
irjatok

info itt :

info itt : http://pv-tv.tv/hungarian

Tisztelt Szerkesztőség ! Ez

Tisztelt Szerkesztőség !
Ez úton szeretném meg Hívni önöket egy horgász versenyre melyet a gyerekek számára rendezünk immáron 14. éve . Most is és eddig minden alkalommal a cél az hogy a gyerekekkel és a fiatalokkal meg szerettessük a természet valamint a horgászat szépségeit
Idén e verseny a Balatonfüredi önkormányzat valamint a Kerekedi öböl horgász egyesület szervezésében Balatonfüreden a tagóra sétányon lesz megrendezve Május 21.én , 08 órai kezdettel .
Mivel az önök csatornája szintén e témákat öleli fel ezért a magam és a szervező bizottság nevében meg tiszteltetésnek vennénk ha jelenlétükkel e nemes cél megvalósításához hozzá járulnak
részvételi igény esetén meg küldöm a teljes versenykiírást .

Tisztelt SzlacI,

Tisztelt SzlacI, kapcsolatfelvétel a PV TV szerkesztőségével itt:
http://pv-tv.tv/hungarian/?page_id=134;%20?%3E

Szerintem jo a müsor egy

Szerintem jo a müsor egy igazán baráti szemszögböl meg nyilvánulo tv nem baszélve arrol hogy rengeteg érdekeséget lahet látni. én személy szerint sokat tanulok belölle.

Hát nekem aztán oly mindegy

Hát nekem aztán oly mindegy mit adnak a TV-be!
Én a vízpartról szoktam horgászni, vagy csónakból. Nem a TV-előtt. Nincs bajom a háttérzenével se.
Spuri ki a vízhez! :-)

Teljesen egyetértek! ;)

Teljesen egyetértek! ;)

Tisztelt pvtv! Azt szeretném

Tisztelt pvtv! Azt szeretném kérdezni,hogy miért csak románúl megy az pvtv adása? A nyelv magyarra van állítva! Már több ismerősöm is jelezte a problémát! Válaszukat megköszönném! Zsolt

Itt kérdezhet a csatorna

Itt kérdezhet a csatorna üzemeltetőjétől:
http://pv-tv.tv/hungarian/?page_id=134;%20?%3E

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......

style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
data-ad-client="ca-pub-0247853432262782"
data-ad-slot="5287266349">