Matula Gy. Oszkár új könyveA mai horgász irodalomban számomra teljesen elkülönült, sajátos stílust képvisel Matula Gy. Oszkár, akinek idén májusban jelent meg legújabb novellás kötete "Halak és emberek" címmel. Tegnap hozta a postás a könyvet, ugyan még nem olvastam ki, de látom, hogy ebben a kötetben sem fogok csalódni. Igazi "Matula" könyv, utánozhatatlan. Akik már olvastak tőle, nem kell bemutatni, aki még nem, és szereti a horgász történeteket, azoknak csak azt tudom ajánlani, szerezzenek egy példányt, és nem győzik majd keresni a korábbiakat.

Kereskedelmi forgalomba nem kerül, csak a szerzőtől lehet megvásárolni. Mivel könyveit a Mahor-ban is szokta hirdetni, gondolom nem baj, ha megadom az elérhetőségét: 1/2824515, 30/2189748. Minden érdeklődő számoljon azzal, hogy a kis példányszám miatt csak néhány hónapig lesz kapható. Kérésre dedikált könyvet küld, fizetni postai úton kell.

Matula Gy. Oszkár horgász novellákat tartalmazó kötetei:

- Zúg a nádas 1996.
- Hajdani pontycsobbanások 1998.
- Eltűnt csukák nyomában 2001.
- Harcsanász 2002.
- Májusi szivárvány 2006.
- Álmomban pisztrángot fogtam 2006.
- Halak az üveghegyen túlról 2009.
- Halak és emberek 2010 (még kapható - 1500 Ft./db.)
- Csárda a részeg pontyhoz

"Horgász vonatkozású", de krimi kategóriába sorolható írásai:
- Szúnyogpusztai lidércfény
- Szellemjárás a zöldhatáron
- Vérrel írt testamentum.Lacikám - köszönjük, hogy

Lacikám - köszönjük, hogy szóltál, meg is rendelem. Nekem is meg van az összes és én is nagyon kedvelem írásait. Egyébként kicsit kitüntetve érzem magam, mivel egy személyes találkozásunk kapcsán Oszi bátyámmal hozzájárult, hogy a Horgaszat.hu hasábjain bármelyik régebbi írását leközölhetjük.

Csak csendben jegyzem meg: a Szúnyogpusztai lidércfény és a Szellemjárás a zöldhatáron a két kedvencem. (Bár ezek horgászkrimik)

Nagyon de nagyon le vagyok

Nagyon de nagyon le vagyok maradva!
Eddig csak a horgászújságokban megjelent írásait olvastam, hiszen a stilusa nagyon tetszik , egyszerűen - bejön-. Szégyellem magam, hogy nincs könyvem tőle, viszont ha elkezdeném begyűjteni az írásait (könyveit), tényleg jó ötletnek tartjátok ha a fent említett telefonon zavarom a T. Oszi " bácsit".
Vagy van valami nem ennyire szégyenteljes alternatíva is, ha van valami ötletetek epedve várom.!!!!!!!!
Köszönettel : goenye

Kedves goenye! Mivel könyvei

Kedves goenye!
Mivel könyvei nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, csak saját maga terjeszti őket, más lehetőség nincs. Fel kell hívni, rendelni kell tőle. Rendkívül szimpatikus, igazi úriember, nem fog elhajtani. Hívd bátran. A régebbi kiadású könyvei már neki sincsenek. Üdv:
Marosmente.

Mai nap vásároltam meg Oszi

Mai nap vásároltam meg Oszi Bácsi legújabb könyvét "Csárda a részeg pontyhoz" címmel. Két részből áll a könyv: az első részben hét novella, illetve egy riportféle található, a másodikban egy bűnügyi kisregény. Aki szeretne vásárolni belőle, a fenti elérhetőségeken keresztül megrendelheti a könyvet.

Üdv, Petrosz

Köszi az infót

Köszi az infót

Kösz Petrosz - erről az új

Kösz Petrosz - erről az új könyvről még nem tudtam, de most felhívtam Oszi bácsit és megrendeltem. Egyébként még kapható a "Halak és emberek 2010" című is.

Még van egy pár példány a

Még van egy pár példány a "Halak és emberek" -ből.
Érdeklődni a szerzőnél, Tel: 1/2824515, 30/2189748

Oszi Bácsi legújabb könyvének

Oszi Bácsi legújabb könyvének címe "Viharfelhők a Panka-tó felett". Eme könyve most nem novelláskötet, hanem egy regény. Aki szeretne vásárolni belőle, a Szerzőnél megteheti a fenti elérhetőségek valamelyikén.

Üdv, Petrosz

Köszönjük az élvezetes és

Köszönjük az élvezetes és főleg a nosztalgia perceit ,amelyekkel megörvendeztetett bennünket, öreg és középkorú horgásztársakat az eddigi írásaival .
Sajnos elég sok (főként régebbi kiadású ) könyvet szeretnénk megrendelni , nem tudom lehetséges-e még ????
Mint "földinek "nekem a pártium-i, Várad és környéki horgász sztorik a kedvenceim, hisz éppen ezeket frekventáltam pár évtizedes lemaradással jómagam is Édesapám társaságában !
Jó egészséget és erőt kívánunk a horgásztársadalom további megörvendeztetéséhez !
Isten étessen Oszi Bátyám ! Egy Váradi szökevény !

Helló Adrián! Oszi bácsinak

Helló Adrián!

Oszi bácsinak sincsenek régebbi példányai, az utolsó 1-2 megjelent könyvön kívül.

Sajnos régebbi példányok beszerzése szinte egyenlô a lehetetlennel.
Nagyon ritkán felbukkan itt-ott egy példány a horgászfórumok adás-vételei közt, még ritkábban antikváriumokban.Én személyesen beszéltem errôl Oszi bácsival, aki egy horgászbolt tulajdonosnôjét ajánlotta, akitôl sikerült berszereznem két régebbi példányt, majd a nyomdában rátaláltam még egyre.

Jelen pillanatban az eddig megjelent 13 könyvébôl 7 van meg nekem, a maradék hatot viszont hiánytalanul megtaláltam a könyvtárban, így mindegyik kötetét sikerült elolvasnom. Lakóhelyedhez közeli nagyváros könyvtárában próbálkozhatsz bizalommal.

Leírom neked a nyomda telefonszámát: Tóth Imréné 06-24-433433
A horgászbolt száma: Domboróczki Rita
06-28-389330
Ennél a két hölgynél érdeklôdhetsz, hátha van nekik még elfekvô példány.

üdv
rapa

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......