Köszöntő az oldalnakNagyon köszönöm az új horgász oldalt.
Máris megszerettem, a felhasználókezelésnél még van egy kis finomítani való, amúgy tetszik. Remélem nem lesz tele reklámokkal.
Üdv :gingerSzia Sanyi! Nagyon örülök,

Szia Sanyi! Nagyon örülök, hogy üzemel az oldalad! Már ideje volt... Remélem sok színvonalas írást, hozzászólást fog majd tartalmazni! Sok sikert!

Kedves szilva köszönöm, - ha

Kedves szilva köszönöm, - ha van valami érdekes képed, írásod vagy videód nyugodtan dobd fel !

Az a helyzet, hogy nem vagyok

Az a helyzet, hogy nem vagyok egy számítógép-guru, tőlem már az is szép teljesítmény, hogy itt hozzászólok... De rajta vagyok a dolgon!

Végre egy értelmes oldal a

Végre egy értelmes oldal a magyar horgászoknak, ami nincs tele mindenféle reklámmal. Nagyon tetszenek a leírások, érdekes történetek és persze a fórum is, ahol tényleg az aktualitásokat beszélhetik meg a sporik, nem a 15-20 évvel ezelőtti jó halas víznek számító helyekről és horgászmódszerekről van szó. Bár néha a régi, jól bevált módszerek több eredményt hoznak, mint a modern, "ultraérzékeny cájgok".

Sziasztok nagyon jó az

Sziasztok nagyon jó az oldal, sok jó és hasznos információ van mindenféle mÓdszeről szokásokról.Nem tudom hogy hallotatok emárt az uj etettőkosaras módszeről azt mondják hogy jól bevélik.
Csak egy a baj vele hogy nem nagyon kapni ezért barkácsolni kell. hamar elkészithető. Van is erről a modszeről egy video ha gondoljátok feltöltöm....
hali

szia nézd meg a képeket!

szia

nézd meg a képeket!

Sziasztok. Engem is érdekel

Sziasztok. Engem is érdekel a HAL-ÁSZ féle úszok de egy pár kérdésem is lenne a témával kapcsolatban.Például nagyobb vaskosabb úszót amivel messzebb lehet bedobni,és nagyobb a felhajtó ereje,olyat tud-e késziteni? Mivel a damil súllyát is figyelembe kell venni.Nem beszélve arról, hogy a halak nem mindig a hozzánk közelebbi részen vannak.Laca.

A köszönöm lemaradt.Ezért meg

A köszönöm lemaradt.Ezért meg pláne bocs.

Most regisztráltam én vagyok

Most regisztráltam én vagyok a látogató, aki irt.
azt mondják hogy ilyen Úszót lehet márt kapni Angliában, onnan nem tom hogy lehetne rendelni majd utána nézek mindenesetre egy ilyen úszó kéne tavaszra márt nagyon ki akarom prrobálni.
hali

Sziasztok! Nagyon tetszik az

Sziasztok!
Nagyon tetszik az oldal,nagyon szinvonalas ! Sajnos kevés időm van a géphez ülni,de ha van időm itt töltöm veletek!
irjatok mindenről ami új,ami régi,én mindent szivesen olvasok,
és hozzászólok!
Üdv

A gyermekeknek 14 éves

A gyermekeknek 14 éves életkoruk betöltéséig nem kell horgászvizsgát tenniük, de állami jegyre szükség van. (Térítésmentes)

Esetedben a következő az irányadó:

Magyar állampolgár (14. életévét betöltött) akkor horgászhat, ha az állam által előírt horgászvizsgát leteszi, horgászatra jogosító okmányokkal - állami horgászjegy, területi engedély - rendelkezik.

Teljes információ itt: Mohosz

A legnagyobb tiszteletem a

A legnagyobb tiszteletem a társaságnak . Én 7 éves korom ota horgászom . Azota is a kedvenc orsom a Forelle orso és van egy SILSTÁR 450cm es mach botom mivel nagyon szeretek keszegezni. Ja igen egy másik portálnak is a tagja vagyok a késportálnak mivel régebben gyémántélezöket találtam ki de a cég ahol dolgoztam megszünt sajnos tiszteletem tuske698

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......

Horgász írások

Szavazás

Horgászjegy árak:
 Bibliográfia
Ponty profil