Úszó embert akasztottak villantóval.Egy kellemetlen és megrázó élményben volt része a svédországi Kroppkärrssjön tóban Per P.-nek. A történet a következő: Villantó akadt fürdőzés közben a nyakába.

„Úgy éreztem,mintha vízbe fulladnék. Erősen húzott a horgászzsinór a villantóval ami a nyakamba akadt”- mondta Per P. a kellemetlen élmény után.

A rendszeres vasárnap esti úszás könnyen katasztrófával végződhetett volna a svédországi település tavában. „Ha beakad a nyaki ütőérbe, akkor nekem annyi”-mondta Per. Néhány métert úszott a tóban és körülötte is sokan úszkáltak. Hirtelen csak egy rántást érzett a nyakán majd erős húzást a part felé. Valahogy sikerült a nyakáról letépni a villantót amiről azt hitte előszőr, hogy egy éles tárgy. Két nappal a balest után már csak egy kis piros folt látszott.

„Legközelebb jobban körülnézek és nem fürdök ott ahol horgásznak. Ha egy gyerekbe akad bele a horog akkor meg is fulladhatott volna.”

U.I.: Nem lettem volna a helyében! De azért az is furcsa, hogy a horgász nem vette észre, a fürdőzőt (fürdőzőket). Vagy szándékosan fürdőzőt akart fogni? A hírből nem lehetett ezt megtudni.
Nagyon remélem, hogy ő is és mindenki más is tanul Per esetéből.

Úszó embert akasztottak villantóval.


Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......