Mundéros csuka



János bátyánk a Kopácsi-rét öreg halásza, ismerteti a "Mundéros csuka" elkészítési módját.

Ami, az elkészítéséhez szükséges:
40-50 cm-es. csukák, vöröshagyma, só, bors, egy pár fűzfanyárs, jó parázs, és egy demizson rizling végezetül.



Címkék:

A paprikatévén van a

A paprikatévén van a halország című műsor,nagyon komoly kajákat csinálnak.

Ja, ja - Lévai Ferenc főz a

Ja, ja - Lévai Ferenc főz a műsorban és horgászik is benne.
Egyébként Feri a Rétimajorban lévő tógazdaság tulajdonosa is. Mellesleg felállított a helyszínen egy halászati múzeumot, ami szerintem anyagában már párját ritkítja Európában.

Egyszerű és nagyeszrű,

Egyszerű és nagyeszrű, kíváncsi lennék keszegfélékkel hogy működik a dolog?

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......