Egy éven át tartó horgászverseny az Aranykapu horgásztavonMindenkit szeretettel várunk egy különleges horgászversenyen, ami egy szezonon át tart, a verseny kezdete: 2010 március 01. - verseny vége 2010. október 30. Megközelités :nográd megye 21-es út 20-as km kőnél a tábla jelzi.

Nevezési díj 1000 Ft. A verseny lényege, hogy bármikor a kihirdetett időn belül lehet nevezni, de csak a legnagyobb hallal viheted el a fődíjat, ami 50000 Ft, egy vándorkupa és 2011-re szóló éves jegy az Aranykapu horgásztóra. Horgászat és verseny !
Infó: 06 20 611 9556

Egy éven át tartó horgászverseny az Aranykapu horgásztavonEgy éven át tartó horgászverseny az Aranykapu horgásztavonEgy éven át tartó horgászverseny az Aranykapu horgásztavonEgy éven át tartó horgászverseny az Aranykapu horgásztavon


Legyél kedves valami

Legyél kedves valami megközelíthetőséget is megadni.
Város, hány kilóméter Pest-től. Köszi !

M3-as autópáján hatvanig ott

M3-as autópáján hatvanig ott a 21 es uton salgótarján felé a 20-as km-könél a tábla jelzi., kb 60 km ujpesttől. szia szép napot a tó szurdokpüspökin található

Rossz élmény volt látni ezt

Rossz élmény volt látni ezt a felperzselt környezetet, a kivágott fák csonkjait,az oda vezető út állapotát,és a láncra vert foxi kutyust. Én nem lennék büszke erre. Sajnálom,hogy ilyen dolgokat engedélyeznek a hatóságok.

Üdv szeretnék kérdezni

Üdv szeretnék kérdezni egy-két dolgot: ez amatőr verseny?(tehát mindenféle engedély nélkül lehet jelentkezni?) Az 1000 Ft- os árban benne van a napijegy is? bármikor csak oda kell menni és lehet jelentkezni? milyen felszereléssel lehet nevezni? pontosan város szerint hol van a tó? Kérem, ha lehetséges az e-mail-emre kérnék választ, köszönöm.

Kedves Aranykapu horgásztó!

Kedves Aranykapu horgásztó! kérem a fenti telefonszámot legyenek szívesek lecserélni, ez az én telefonszámom, és folyamatosan hívnak rajta az érdeklődők, viszont magukhoz nem jutnak el.
köszönöm!
Hidas Judit

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......

Horgász írások

Szavazás

Horgászjegy árak:
 Bibliográfia
Ponty profil