Rekord harcsa a Gyermekvárosi Horgászegyesület taván

Rekord harcsa a Gyermekvárosi Horgászegyesület taván
Vannak még óriások, ez kiderült a fóti „Gyermekvárosi Horgász Egyesület” taván horgászó „Mysticat Team” harcsa horgász csapat élménybeszámolójából is. Hosszú hónapok óta próbálkoztak rendületlenül nagy harcsát fogni a tavon. Kisebb harcsák és csukák tömegével jöttek, de igazán kapitális példányt nem sikerült kapásra bírni. De tegnap este, (2019 05. 11.) frontos időben este 10 óra körül megjött a várva várt kapás.

Több mint egy órás fárasztás után sikerült csónakba emelni. Óriási volt az öröm, visszaigazolást nyert a kitartás. Megérte az a sok átvirrasztott éjszaka. Gratulálunk. A hal 2.16 méter és kb. 65 kg. Természetesen visszanyerte a szabadságát. Óriási gratula.

Külön öröm volt, hogy terület korábbi tulajdonosa és a park kastélyában élő Károlyi gróf és felesége is kíváncsi volt a hatalmas fogásra. Így a harcsa szabadon eresztésénél Ők is jelen volta. Köszönjük.

Bízom benne, hogy a képek átadják a Gyermekvárosi-tó szépségét és harcsafogás izgalmát. A horgászati lehetőségek felől bővebb információ az egyesület elnökétől lehet kérni: Samu István – Tel: 06 20/411-8381

És a Mysticat Team elérhetősége
Facebook: https://www.facebook.com/MystiCatTeam
YouTube: https://www.youtube.com/user/bicajosciba