úsztatott halaim • Horgaszat.hu

úsztatott halaim


úsztatott halaimúsztatott halaimúsztatott halaimúsztatott halaimúsztatott halaim


Gratulálok ! Nagyon szépek.

Gratulálok !

Nagyon szépek.

Köszönöm! Nem igazán indult

Köszönöm! Nem igazán indult még be; remélem az idény hátralévő részében lesznek sokkal többen/nagyobbak is.

Két kép a ma reggeli

Két kép a ma reggeli úsztatásról Kisorosziban, a szigetcsúcs alatt kb egy kilométerrel, sekély (derékig érő), jó húzós vízen. Az eredmény szemet-szívet gyönyörködtető, magasan az idei legjobb. 10-12 hal, paduc, jász, leánykoncér, domolykó, meg egy bagoly. Átlagsúly jó fél kiló körül alakult. A legnagyobbak kilós paduc - utolsó képen - , kilós jász voltak. A sebes folyásban parádés élmény volt a fárasztásuk!

Gratulálok! Bevallom, kicsot

Gratulálok! Bevallom, kicsot irigykedve néztem a képeket. :)

Köszönöm szépen

Köszönöm szépen gzozi!

Ezévben tett fogadalmamnak megfelelően, gyakrabban igyekszem kimozdulni szinte a kertem aljában levő "szokott helyemről" és felkeresni azon szakaszokat, melyek saját elképzelésem, illetve elbeszélések, leírások alapján eredménnyel kecsegtetőnek tűnnek.

A szerdai kisoroszi portya után szombat kora reggel Szentendrén, a korzó és a postás-strand közötti erős szűkület surranós kavicspadján próbáltam szerencsét. A hely vegytiszta paducos pályának bizonyult, elégedettségre okot adó szèp eredményt adott. A megfogott 20-25 hal - egy kölyök márna kivételével - mind vésettajkú volt. A zsákmány zömét adó 30-40 dekàsok mellett képviselték magukat a "szélső értékek"; pár hátulgombolós, illetve néhàny szebb, 50-80 dkg közötti. Az igazán szép, kiló körüli/felettiek most nem jelentkeztek, de a fogott halak szàma ezért most bőven kárpótolt. Volt ezenkívül egy sor rontott vagy lekèsett kapásom és vagy 8-10 leakadt halam is, szóval eseménydús, pörgős peca volt, ajándék csodaszép idővel egy gyönyörű, hangulatos helyen.

Reményteljes várakozással állok a jövőbeli terveim listáján szereplő dömösi, visegrádi, verőcei próbálkozások, illetve a natúr-kenyeres paduchorgászat előtt is.

Szia astur! Gratulálok a szép

Szia astur!

Gratulálok a szép eredményhez! Dömösi pecát mikor iktatod be? Én a hónap végén megyek néhány napra úsztatni.

Szia astur! Gratulálok a szép

Szia astur!

Gratulálok a szép eredményhez! Dömösi pecát mikor iktatod be? Én a hónap végén megyek néhány napra úsztatni.

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......

style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
data-ad-client="ca-pub-0247853432262782"
data-ad-slot="5287266349">