Horgászzóna – Viasat Explore

Horgászzóna a Viasat Explore csatornán
A horgászat szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk: 2020. június 13-tól minden szombaton 20:15-től egészen éjfélig igen ütős pecás műsorokkal örvendeztet meg a Viasat Explore tévécsatorna!

A szombat esti maratonokat a Horgászkalandok legfrissebb részei nyitják, amelyben a karizmatikus, fiatal, kiváncsi és dinamikus horgász, Cyril Chauquet kalandozásait láthatjuk. Cyril a bolygó négy sarkába utazik, hogy egzotikus halakat fedezzen fel, miközben gyönyörű tájakat és különböző kultúrákat is megismer. A sorozat tökéletesen visszaadja a sporthorgászat iránti szenvedélyt és a köteléket, amely a pecázókat világszerte összeköti – akár szórakozás, akár megélhetés számukra mindez.

A Horgászzóna keretei között továbbá olyan műsorok tekinthetők meg, mint a Folyami szörnyek, amelyben Jeremy Wade extrém horgásszal édesvízi, gyilkos ragadozó halakat fedezhetünk fel. Vagy 21:50-től a Sztárhorgászok, amikor ismert európai szakmabelik teszik próbára a tudományukat. A sort a Lehetetlen horgászat epizódjai zárják, azaz három horgászőrült kalandja, tele vicces pillanatokkal vagy éppen adrenalindús helyzetekkel, bajtársiassággal, ugyanakkor egy jó adag barátságos rivalizálással is.
Görbüljön!