Horgászbörze és horgász találkozó - 2014. November 30.Kedves Horgász Barátaim!
Örömmel osztom meg Veletek azt a nagyszerű hírt, így Karácsony előtt, hogy Horgász Börzét szervezünk Budán. A láda mélyén kotorászva előkerül megannyi értékes kincs, amit alig, vagy egyáltalán nem használunk. Villantók, wobblerek, egy zsebkés vagy orsó. Netán egy csoda pálca Angliából, mely évek óta nem látott vizet s szomorúan várja, hogy gazdája majd viszi a következő bevetésre, de mindig a garázsban marad. Pedig volna aki vinné büszkén, s bármit megadna érte, ha tudná, hogy létezik. Mert kíváncsi fajta a miénk, és szeretünk eladni méltó áron, s venni jól, nem túl drágán. És cserélni , adni - venni átbeszélni megannyi fárasztást, kalandot.

S közben forró kávét szürcsölgetve, jókat nevetve tervezni az újabb túrát egy új helyen, egy rég nem látott ismerőssel. A remek hangulat és az izgalom garantált, mivel titkok cserélnek itt gazdát.

Igen, vannak még tíz fölötti csukák, süllők és van nádi pontyozás
Magyarországon. A börze teljes ideje alatt: 9:00-18:00-ig horgász filmek kerülnek vetítésre. Horgászok és igen vadászok is, bárki akinek vannak kincsei /fegyvert nem/, csónak készítő mesterek, kés gyártók, kézműves bot készítők, régiségek és újdonságok, könyvek, szaklapok gyűjtői, bogarasok és legyesek, ruhások, kalaposok és sapkások a lényeg, hogy az általunk képviselt kultúrához kapcsolódjon. Szeretettel várunk benneteket.

Asztal foglalás ezen a számon: 0670-779-1555

Látogatóknak a belépő díj:
Felnőtt: 800ft
Nyugdíjas: 500ft
Diák: 500ft
Gyermek: díjtalan /14 éves korig/

Időpont: 2014. November 30. - Vasárnap 9:00-18:00-ig.
Helyszín: Hotel Bara Bp. 1118 Hegyalja út 34-36.
(Parkolás a környező utcákban ingyenes)
Addig is görbüljön!

Célunk: egy csodás nap, hogy jól érezzük magunkat, hogy mindenki megtalálja azt az értéket amit keres. Küldetésünk:egy régmúlt, szép kultúra felemelése azáltal, hogy a különböző irányzatok képviselői újra egymásra találjanak,eszmét cseréljenek s így egymástól tanulhassanak.

Üdvözlettel a szervezők.

Horgászbörze és horgász találkozó - 2014. November 30.


Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......