A FeHoVa kiállításon 10 ország 200 kiállítója mutatkozik beAz idén hétezer négyzetméteren 10 ország 200 kiállítója vesz részt a 17. Fegyver, horgászat, vadászat (FeHoVa) nemzetközi kiállításon, amelyet március 25-28. között rendeznek a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban - közölte a kiállítás-szervező cég. A kiállításon a vadászathoz és horgászathoz szükséges kellékeket, felszereléseket, szolgáltatásokat mutatják be. A Hungexpo tájékoztatása szerint a kiállítást Dieter Schramm, a Nemzetközi Vadvédelmi Tanács elnöke nyitja meg március 25-én. Ezt követően beszédet mond Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg az európai nagyvadfajok világrekord trófeáit bemutató kiállítás helyszínén, Pechtol János, a Magyar Vadászok Országos Szövetségének elnöke pedig kitüntetést ad át.

A szakvásárt kísérő programok között szerepel az európai trófea bemutató.

A szervezők tájékoztatása szerint a kiállítás különlegessége, hogy háttérként neves festők képei jelenítik meg az elejtett vadak természetes környezetét. Ezen kívüli fogathajtó versennyel, koronglövészeti bemutatóval, elöltöltős fegyverbemutatóval csalogatják a pavilonokba a nagyközönséget. Második alkalommal rendezik meg a vadászkutya szépségversenyt. A fiatalok pedig gyorstalpaló horgász-suliban sajátíthatják el a pecázás trükkjeit.

A FeHoVa-val egy időben tartják az Equifest lovas rendezvényt a G-pavilonban. A lovas programok közt íjászat, lovagi tornabemutató, kaszkadőr show, és különböző tenyészetek bemutatkozásai is szerepelnek.

A Hungexpo közlése szerint a március 25-28. között zajló két kiállítás egy belépőjeggyel tekinthető meg.

Forrás: naplo-online.hu
http://lobertartas.gini.hu/

A FeHoVa kiállításon 10 ország 200 kiállítója mutatkozik be


Címkék:

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......