Horgász hírekTársadalmi munka - Gyermekvárosi tó és környezete

Társadalmi munka - Gyermekvárosi tó és környezete

Kedves Sporttársak!
2020 November 7-én, szombaton társadalmi munka keretében reggel 8 órától levélgyűjtés és gereblyézés lesz. A tó és környezetének rendbetétele. Minden segítőt nagy szeretettel látunk. Gereblyét mindenki hozzon magával. (1-2 órás munkáról van szó)
Köszönjük szépen.

Horgászzóna a Viasat Explore csatornán

Horgászzóna a Viasat Explore csatornán

Horgászzóna a Viasat Explore csatornán

A horgászat szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk: 2020. június 13-tól minden szombaton 20:15-től egészen éjfélig igen ütős pecás műsorokkal örvendeztet meg a Viasat Explore tévécsatorna!

Medencét a kertbe? Tegye rendezetten!

Medencét a kertbe? Tegye rendezetten!

Medencét a kertbe? Tegye rendezetten!
Hazánk rendkívül gazdag gyógyvizekben és számos élményfürdő is kínálja szolgáltatásait, tulajdonképpen egész évben. De mi a helyzet akkor, ha elkerülnénk a tömeget, de a csendes tiszai holtágaknál sem kockáztatnánk testi épségünket a fürdőzéssel? Gondolt már arra, hogy saját kertjében is igazi kis wellness oázist hozhat létre? Az üzletekben kapható felfújható medencék egyfajta megoldást kínálnak, ám hosszú távra tervezve megéri a hagyományos medence kialakításán is elgondolkodni. Mivel csak egyszeri beruházást igényel, utána sok-sok éven át élvezhetjük előnyeit, ráadásul az ingatlan értéke is növelhető ilyen módon.Címkék:


Rangos kitüntetés egy sporttársunknak

Tóth István hobbijának tekintve megosztja magát a vadászat és a horgászat közt. Foglalkozását tekintve kertész és agrármérnök, a rendszerváltás előtt vezető beosztásban dolgozott a Kiskunsági Állami Gazdaságban s ezen belül a halászati ágazatot felügyelte.

Szabad ideiében vadászott és horgászott kedvenc vizei a Ráckevei Duna-ághoz tartozó csatornák és Vadvizekre amiket úgy ismer mint a a saját udvarát. Nyilván ez is belejátszott

Egy halőr legendája

Egy halőr legendája

Adott egy fiatalember, Vass Csaba, aki szereti a természetet, szeret horgászni, és szeretné megvédeni a halakat is, ezért elhatározza, halőrnek áll, hogy megakadályozza a dunai hallopást. Jól dolgozik, talán a legeredményesebben, a vízkezelő mégis visszavonja halőri megbízatását. Pedig a vízkezelő is elismeri, hogy az adott Duna-szakasz halőrzése megoldatlan, és lopják a halat a folyóból.

A csuka, süllő, balin eredményes horgászata plasztik csalikkal

Medgyasszay Csaba és "A csuka, süllő, balin eredményes horgászata plasztik csalikkal" címen tartja meg előadását szeptember 23-án, szerdán 18 órától a Hatvani Vadászati Múzeumban.
"A halak táplálkozása annyira összetett, több, együttesen ható tényezőtől függő folyamat, hogy az éppen ,,fogós" műcsali megtalálásához széles ismerettel és tapasztalattal kell rendelkeznie a horgásznak. A csali kérdése a legbonyolultabb, ámbár legizgalmasabb része a pergető horgászatnak."

Mindenkit nagy szeretettel várunk az előadásra!

Cím: 3000 Hatvan, Kossuth Lajos tér 24.

Tel.: (06 37) 541 900

Rettegj Amerika - itt a busa

Rettegj Amerika - itt a busa

Az amerikai haderő műszaki alakulatainak tábornoka is kénytelen volt megszólalni azok után, hogy fehér busák DNS-nyomait találták meg a Michigan-tó környékén. A hetvenes években az USA-ba betelepített halak immár a természetes élőhelyeket fenyegetik a Nagy-tavak vidékén.

Horgászbörze - 2015 február 08.

A következő Horgászbörze ideje: 2015 február 08. 09 órától - 12 óráig a megszokott helyen!

Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház
Cím : Budapest IV. kerület István út 17-19.
(A 3 metró végállomásánál, Újpest központban, a Polgármesteri Hivatallal szemben.)

Információ és eladói asztalfoglalás: Juhász Attila Tel: 06-30/24-00-213

Kuttyogatóbajnokság

Kuttyogatóbajnokság

Két és fél hónapig tartott „munkaszüneti” hétvége nélkül a hazai kuttyogatóbajnokság, amely egyúttal nemzetközi is volt, és a magyar bajnokság részét is képezte. Tehát hármas alapú versenysorozatról van szó, a pontozásról és a végeredményekről részleteiben akkor, amikor vala­mennyi részvevő visszajelez, hogy elfogadta az összesített eredményeket tartalmazó versenydokumentációt. Menet közben ugyanis senki se foglalkozott a részeredményekkel, a pontok halmozásával, azt az adminisztrátorra bízták. Ismerve a részvevőket, továbbra is másodrangúnak fogják tartani a pontszámot.

Völgyhídi Halastavak

Völgyhídi Halastavak

A Kőröshegyi Völgyhíd Halastavaknál, lenyűgöző természeti környezetben, közel 5 ½ hektáros halastórendszer eredeti állapotába visszaállítva várja a horgászatot kedvelő sporttársakat. Az évek során rendszeresen frissített, gazdag halállománnyal várjuk Önt is, hogy nálunk jusson a legnagyobb élményfogásához.

Napijegy fajták:
Felnőtt napijegy 2 700.-Ft ( 2 bottal horgászható )
Nyugdíjas napijegy 2 200.-Ft (2 bottal horgászható )
Ifjúsági napijegy 1400 .-Ft ( 1 bottal horgászható ) 14 éves korig

Éjszakai horgászjegy:

2700 Ft 18:30-6:30 óra között
5400 Ft /24 órás napijegy