Telematch horgászbotÜdv mindenkinek.

Telematch botot szeretnék vásárolni és ahogy látom nagyon-nagy különbségek mutatkoznak egyes botok árai között. Például egy Spro Gorilla telematch már 14 ezerért kapható, míg egy Fly Hulk, vagy egy 6-7-es erősségű Shimano Speedmaster Trout bot 50-60 ezer körül kapható.

Valóban van ekkora minőségi különbség van közöttük ? Esetleg van-e tapasztalatok valami jó erős 4-4,5 méteres pálcával kapcsolatban, esetleg szempontok a vásárlásban ?Címkék:

A profibb botok valóban

A profibb botok valóban nagyon drágák, a napokban volt a kezemben egy Balzer telematch, kicsit nehéz de nagyon erős bot.
Viszont árban ez is nagyon húzós /35.000 pénz/, és akkor még a legendás Hulk botokról ne is beszéljünk, 50 ezer körül vannak, erősségtől függően. Igazából szerintem a sok a csúszógyűrűvel csak a gond van /sérülések/.

A szállíthatósági praktikumon kívül nem sok minden szól a telematch mellett.

Üdv mindenkinek! A FLY

Üdv mindenkinek!
A FLY hulkokat 2003 óta Kínában gyártják,elég minőségtelen tömegcikk lett,a cég már csak a nevéből él.Az újpesti öbölben nyomom,egy botot találtam ami megüti a mércét,ez egy kis manufakturális olasz cég a SANSONE Barbetta,összesen nyolc féle jól bevált botot gyártanak,nincs változtatás,nincs új modell.Az egyik tipusa a telematch,400cm és 450cm méretben, 80g dobósúlyú,kecses,keresztszövéses pálca.A Hulkot megszégyenítő tulajdonságokkal rendelkezik,ugyanakkor olyan érzés mintha egy 5-10g-os dugós matchel dolgoznál.Nekem 450cm,80g-os van,nem cserélném el semmi pénzért,nagy gyűrűi vannak bármilyen ütközőcérna kidobható rajta,HIBÁTLAN!!!A mostani ára 22500Ft,egy,barátomnak most szereztem,már Hírdeti a FLY Hulk 5.telepálcáját.
7kg nyurga tavaj 2.5perc,ez minent elárul!
Görbüljön

Hali annyit szeretnék

Hali annyit szeretnék megkêrdezni hogy ez hulk bot meg e van mgég a spanodnak és hogy ês ha megvan még akkor menyit kérne érte ?
Meg hogy ezmég a régi jò szèria a nyűhetetlen ?

Visszatérve a témához,a

Visszatérve a témához,a gorilla egy elég vicces koppintás,nem bíznék rá halat.Az előttem szóló pecásnak reagálnék:ha beülsz egy csónakba,beetetsz,elkezded szerelgetni a rakós matchedet,zörögsz,mozogsz,stb,stb,én kb 30másodperc alatt kinyitok,eresztéket állítok,csalizok,mire elkészülsz én már merítek,ennyi.Ezért kell a TELEMATCH!!!!!
Este az öbölben!Görbüljön

Cincálni

Cincálni használom
http://www.walterland.net/249-match/8436-manta-smart-telematch-4m-30-60g.html

Nos-nekem volt két FLY Hulk 2

Nos-nekem volt két FLY Hulk 2 és 3,5 erősségű bot a birtokomban.
Olaszországi beszerzés volt, a hazai árnak a kb.60%-ért árusították, (és árusítják). Eléggé szép kidolgozású, jó minőségű "valódi" parafával szerelve. Azonban még így sem hiszem hogy megéri az árát! A MAVER kevésbé igényes kivitelezésben ugyan, de minimális minőségi eltéréssel gyárt sokkal olcsóbban, azonos kategóriába tartozó, megbízható szériákat. (muscle, BM.....stb.) Ezeket a szériákat én magam is használtam/om.
Mostanság inkább az összedugható 3 részes botokat használom.

Erdekes tema! Negy eve elek

Erdekes tema!
Negy eve elek Angliaban,itt azert vannak igazan jo match botok,ket eve hasznalok egy MAP concept (leeda) botot ,ez egy negy-vagy ot reszes rakos match bot teljes hosszban 6,10 es. egyszeruen torhetelen.orultebb napjaimon bealltam vele boylizni,is,de ez sem fogott ki rajta.Van egy 450-es telematch botom is,(Maver) de sem minosegben,sem erossegben meg sem kozeliti,pedig ez sem volt olcso.Szoval szerintem a telematch nem olyan jo mint a rakos kivitel.legnagyobb hibaja a legfelso tag gyengesege.

roby, teljesen egyet értek,

roby, teljesen egyet értek, de a telematch vitathatatlan előnye , hogy szerelt állapotban is szállítható, és a korábbi hozzászólásokban említett Hulk bottal nyertek az olaszok egy vb.-t ahol jóval rakós távon túl voltak a halak. 50 méterre csak egy extrém erős bottal lehetett eljuttatni az 30-50-grammos úszókat.

Sziasztok! Egy olyan kérdèsem

Sziasztok!
Egy olyan kérdèsem lenne,hogy tudja-e valaki hol lehet Hardy horgászbotot kapni? Nekünk egy 2részes 300-305 centi, 20-60gr-os pergető bot kellene :)
Előre is köszi, Yvette

Sziasztok! Barbetta Sansone

Sziasztok!

Barbetta Sansone 80g-os használt Telematch botot keresek
ha tud valaki kérem segítsen!

Kössz. Bereba

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......

Horgász írások

Szavazás

Horgászjegy árak:
 Bibliográfia
Ponty profil