Szuper csali !!!!Horgászok figyelem! Eladó egy saját magam által kikisérletezett gyors és hatékony halcsalogató anyag, etetőanyag, és csali készítésének az ötlete, ami hihetetlen gyorsan odacsalja a környéken levő nagy halakat, legföképp az amurokat, és a harcsát, de nem ritka a nagy pontyok jelenléte sem! Véletlenül találtam rá kisérletezgetés közben, és akár 2 napi etetéssel átlag fölötti halakat sikerült fognom egy-egy horgászat alkalmával. Olcsó az elöállítása, de annál nagyobb a hatékonysága! 20 év! tapasztalatára alapozva, és sok csali és etetöanyag kipróbálása után bátran állítom, hogy nem találtam még ehhez fogható csalogató hatású anyagot, ill. aromát!

Telefon: 06 30 ...........Ne vedd kötözködésnek, de

Ne vedd kötözködésnek, de erősen szkeptikus vagyok a szuper csalikkal szemben, pláne ha egyszerre jó amurra és harcsára is. Ez valami kész keverék, vagy csak egy receptet árulsz ?

Írhatnál azért részleteket is, ha már ide raktad fel a fórumba nem pedig az apróhirdetések közé.

Szia Sanyi.Az előző hsz-ben

Szia Sanyi.Az előző hsz-ben irtakhoz hasonló a véleményem.Írj valami közelebbit ide.Ha pedig pénzes,akkor azért,hogy jobban felkeltsd a horgászok érdeklődését.Nomeg valami garancia sem ártana a negatív tapasztalatok esetére.

Üdv Pecafater

Sajnos , "Sanyi82123"

Sajnos , "Sanyi82123" felhasználónk felszívódott, így megválaszolatlan kérdéseket hagyott maga után az "amuros-harcsás" szuper csali tekintetében. :)

A felhasznalo felszivodott

A felhasznalo felszivodott mert nincs igazolhato teljesitmeny az anyaga mogott.
.

sanyiii,sanyikáááám. Ez

sanyiii,sanyikáááám.
Ez megdöglötttt.
Legalább a bicskám itt lenne hogy a bőrét lenyúzhassam.
:):)

Hát uraim,ez tényleg valami

Hát uraim,ez tényleg valami szuper csali lehet.Amurra és harcsára,ja meg még pontyra is tuti.

HELLO SANYI! NE HARAGUDJ,DE

HELLO SANYI! NE HARAGUDJ,DE HÁROM KÜLÖNBÖZŐ HALFAJTÁRA EGYSZERRE VONZÓ CSALIRÓL MÉG NEM HALLOTTAM. RÁADÁSUL AZ EGGYIK A HARCSA. JA ÉS VÉLETLENÜL! MINDEN IGAZI HORGÁSZ TUDJA,HOGY CSODACSALIK NINCSENEK,CSAK JÓ CSALIK. AMÚGY MEG EZ A HÁROM HALFAJ NEM SZOKOTT EGY IDŐBEN EGY HELYEN TARTÓZKODNI! ÜDV

Három az egyben, nem

Három az egyben, nem hallottatok még ilyesmiről ?
Mosóporban is van ilyen : mindent kimos !!!

Ha nem figyelsz, még Te is

Ha nem figyelsz, még Te is ráharapsz és megveszed.

Én keszegezni, akarom mondani

Én keszegezni, akarom mondani (apróhalazni) szeretek !
Nem tudjátok, hogy jó-e erre a műfajra is ez a csali. Ha igen kérlek küldjétek a receptet.
Köszi.!

megpróbáltam utána olvasni

megpróbáltam utána olvasni ennek a csoda csalinak ,találtam valami oldalt de csak vírus volt rajta .

SANYINAK ÜZENET!....Az én

SANYINAK ÜZENET!....Az én javaslatom, beveszlek az etetőanyag készítő vállalkozásba, ha tényleg olyan, ennyire vonza a halakat, többet kereshetsz, mint ha eladod a receptet. Ha ez nem érdekel Téged akkor egyértelmü hogy kamu az egész! hívj: 70-302-3412

Az apám fogott egy szép

Az apám fogott egy szép csukát...juhé!!

Sziasztok! Tanácsot szeretnék

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban hogy mivel tudnák pontyot fogni mert akármivel probálkozok csak 1 szer jött össze probálkoztam nagyon sokat natur,tutti fruttis,epres,vaniliás,tűszunyogos,rumos szilvás kukoricával is de ...semmi....

Szia! Én natúr

Szia!

Én natúr csemegekukoricát és epres pelletet szoktam használni. Ezenkívül kenyér és pufi is eredményes szokott lenni. Ne felejtsük el a csontit és a gilisztát is, amik szintén fogós csalik. A felsorolt csalikat szabadon variálhatod szendvicsnek is. Ha tavon horgászol, akkor jó lenne érdeklődni a helyiektől, hogy ők mivel fogják a pontyokat. Az is lényeges lehet, hogy mivel etetsz. Személy szerint a kukoricás és a pelletes etetést részesítem előnyben, de használok -,ha a helyi szabályok megengedik, akkor- etetőanyagot is. Próbálj meg koncentrált etetést kialakítani, mert eredményesebb, mintha csak össze-vissza dobálsz. Ez érvényes az úszós és a fenekezős horgászatra is. Remélem segítettem!
Görbüljön!

SZia fenekezni szoktam

SZia
fenekezni szoktam általában és látom is hogy ott vannak a halak mert látni ahogy turnak de nem veszik fel....dunában horgászok a holtág részén....tehát viszonylag áll a víz...délután látni is lehet a belógó fák alatt öket amikor hűsölnek vagy mit csinálnak...kb olyan 50-60 cm -es példányok azt az egyet amit én is fogtam 47 cm volt és 3kilo 80 dekás a csontival probálkoztam de beprobálkozok akkor a gilisztával is....trágyagilisztára gondoltál ugye?pelletet akkor véleményed szerint epreset használjak?

Szia! Azt mondod, hogy

Szia!

Azt mondod, hogy felszínen vannak a halak. Akkor inkább a szereléken változtassál úgy, hogy a főzsinórra fűzzél fel egy forgós körteólmot, utána egy gumigyöngyöt, majd egy balingolyót, ismét egy gumigyöngyöt és köss egy forgót. A forgóba kössél kb. 1m hosszú 30-35-ös zsinóron egy nagyméretű (2-es, 1-es vagy 1/0-ás) pontyozó horgot. A horogra ebben az esetben viszonylag NAGY méretű kenyérhéjat tegyél. A dobásnál arra kell figyelni, hogy a szerelék vízbeérkezése előtt a dobról lefutó zsinórt fékezd le. Ezáltal a szereléked szépen ki fog terülni és nem gubancolódik össze. A balingolyóba ne rakjál vizet, mert ez tartja fent a csalidat a vízfelszínen. (Ha közelebb vannak a halak, akkor ólom nem kell, viszont akkor a balingolyóba kell egy kis víz, hogy dobni tudjál. ) Kapásjelzőt rakhatsz, de nem fontos, mert észre fogod venni a kapást. Nekem amurra bevált ez a módszer, de a pontyok is nagyon szeretik.

Görbüljön!

Tomi szerencses vagy, hogy

Tomi szerencses vagy, hogy egyaltalan latod oket husolni, de ha ott vannak a halak akkor meg is lehet oket foni.

Ahogy gzozi irta valts modszert, milyen mely lehet ott a viz ?
Szoktató etetés szóba jöhet vagy probald vizkozt csontival, vagy kenyerrel felszinen, csak az a lenyeg, hogy szoktasd oket a kajahoz amivel horgaszni fogsz rajuk.

(bocs, de ekezet nelkuli billentyurol irtam)

Gzozi igen irtam hogy a

Gzozi igen irtam hogy a felszinen vannak de az kb olyan délután 2-3 körül van a belogó faágak alatt de késöbb viszont amikor már eltünnek akkor már látni hogy túrnak lent !a víz elégé mély a partnál már kb ugy kezdődik hogy 1,5 méter kb és fokozatosan mélyűl!a szoktató etetést azt csinálom meg mondjuk én ugy szoktam hogy előző nap mikor megyek el akkor már beetetek és másnap megyek ki akkor még 1 alapozó etetést csinálok.kapásjelző helyett oldalspiccet használok ez eddig jol bevált minden halnál.....holnap megyek hajnalba kiprobálom ezt a modszert amit ajánlottál!amugy köszönöm a válaszokat üdv Tomi

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......

Horgász írások

Szavazás

Horgászjegy árak:
 Bibliográfia
Ponty profil