Okostelefonnal kezelhető halradarokTisztelt Sporttársak!

Szeretnék vezeték nélküli halradart venni, de nem szeretnék ráfázni. Mivel nincs lehetőségem mindet kipróbálni, ezért itt próbálnék információt szerezni.
A kérdésem, kinek milyen tapasztalata van a bluetooth, illetve wi-fi halradarokkal kapcsolatban? (Vexilar, Lucky Laker, iBobber és Deeper)Címkék:

Szia, próbáltam nem jók. Ha

Szia, próbáltam nem jók. Ha van csónakod akkor kizárólag valami normális, nagy képernyős (Humminbird, Lowrance, Garmin) modellt válassz. Ezeket használtan már a bolti ár feléért meg tudod venni.

Viszont fontos az állapota, szonár fej, akksi, felfogatás, esetleg magyar nyelvű legyen a menüje. Kell egy kis idő mire megérted és értelmezni tudod a látottakat. Folyó vízen nagyon hasznos tud lenni, hogy lásd a medereséseket.

Szia! Köszönöm a válaszod.

Szia!

Köszönöm a válaszod. Végül is egy Humminbird 215-ös radart vettem. Esetleg neked, vagy valakinek van hozzá magyar nyelvű leírás? A neten még nem találtam. Esetleg valakinek tapasztalata?

Helló, kérlek írj a

Helló,

kérlek írj a smajda72@yahoo.com címre, mert éppen én is hasonló eszköz vásárlásán gondolkodom és érdekelnének a tapasztalatok

köszi

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......

Horgász írások

Szavazás

Horgászjegy árak:
 Bibliográfia
Ponty profil