Hova menjek horgászni ?Hétvégén családommal horgászni szeretnénk menni, két kisgyermekem van akiket igazán még nem érdekel a horgászat, tehát olyan horgászvizet keresnék ahol ők sem unatkoznának. Jó lenne valami infó, melyik tó környékén engedik a fürdést is, vagy esetleg vannak játszásra alkalmas hely is.

Köszi, ZsuzsaCímkék:

Szia Zsuzsika, én elsősorban

Szia Zsuzsika, én elsősorban élővizet javasolnék : Balaton, Velencei-tó...stb.

De, ha fogni is szeretnétek halat és rövidebb kiruccanásra van csak idő akkor például a Préri tavat. Tudtommal ott van kismedence felállítva a gyerekeknek és játszótér is van. Sajnos a telepített tavak nem arról híresek hogy "családbarátok" lennének.

Sziasztok! Segitséget kérek a

Sziasztok! Segitséget kérek a baráti köreimmel szeretnék llmenni horgászni a Tisza és a körösök környékére( tÓ,tavak,holtágak). ahol jól is éreznénk magunkat,halat is lehet fogni! És sátrazni és bográcsozni lehet. Elöre is köszi! Zsozso!

Esetleg nézd meg ezeket,

Sziasztok. Segítsetek

Sziasztok. Segítsetek légyszives! Már nincs időm a neten böngészni, ugyanis ma szeretnék menni éjszakai horgászatra, és olyan helyre, ahol harcsázni lehet. Lehetőleg Budapesthez minél közelebbre. Ha több választás is van, akkor nem baj ha minél olcsóbb. Köszi

1. Ráckeve, hídláb. 2.

1. Ráckeve, hídláb.
2. Népsziget spicc.
Csali harmat csokor.

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......

Horgász írások

Szavazás

Horgászjegy árak:
 Bibliográfia
Ponty profil