Halradar használatÜdv. Uraim komoly gondban vagyok,..Szereztem eggy ...Eagle Fish Easy HS--WSX halradart. Valószinü,hogy a 250-es tipus. Sajnos semmi leirásom nincs róla.Sem a technikai adatok,sem használati utasitás / még bekepcsolni sem tudtam. Az akku feltöltött ,.az áram a készülékig elmegy./Aki tudna valami leirást róla, vagy ahol az interneten megtalálnám, annak nagyon megköszönném. L TiborCímkék:

Az előbbi irásból kimaradt a

Az előbbi irásból kimaradt a radarhoz Magyar nyelvü leirást keresek. Elöre is köszönöm a segitséget

Hát barátom, tényleg gondjaid

Hát barátom, tényleg gondjaid lehetnek , ezzel a szerzettel,, meg valószinű, hogy 250- es...

Na azért ne csüggedj ha mást nem is de legalább vettél egy jó aksit. Bocs a cinizmusért , de erre a bejelentkezésre nem tudok másképpen reagálni.

Nem árt ha tudod kb. két hónapja döntöttük el a Sógorommal, hogy veszünk egy radart, nos azóta internet- internet hátán , valamint itt a horgaszat.hu-n nyitottam egy blogot :" Halradar vásárlás" címen, gondolván arra , hogy a cimborák "az igaziak " fognak segíteni egy két tanáccsal. Ha rámész a blogra meglátod az eredményt ( ami nekem tetszik, innen is köszi a segítséget) , nos még Decemberben voltam egy-két üzletben, gondolom itt sem lehet reklámozni, úgy hogy nem teszem, na mindegy Dunakeszin egy boltban a madarasTescó melett , meg a Szentendrei úton ha megyünk kifelé a felüljáró után valami hajósbolt, Maritime, meg van Budaörsön is egy-két üzlet ahol meg lehet nézni ezeket a ketyeréket.

A lényeg az egészben , eléggé le voltak rabolva a "bótok" , de több helyen is mondták január vége -február eleje a készletfeltöltés időszaka. Na persze ezzel a cimbik egyáltalán nem azt akarták mondani, hogy elképzelhető egy kis akció a jelenlegi gépekből, de mindenesetre én válaszoltam : hogy még BIZTOS jövök.!

Hát végül is "lorinczet." , annyit tudok mondani ha már úgy is benne vagyok ebbe a radar históriába megnézem ( akarom mondani), megpróbálom megnézni ezt a te fajta radarod milyen paraméterekkel rendelkezik.
Ha találok valamit kereslek , de ez nem ígéret!
üdv.: goenye

Nagyon rendes vagy.Előre is

Nagyon rendes vagy.Előre is köszönöm a segitségedet.Arra számitok,hogy akinek ilyen radarja van,jelentkezik,és legalább a kezeléséről megtudok valamit.A müszaki paramétareit már tudom.

Az én radaromon kb. fél

Az én radaromon kb. fél percig kel nyomni a be kapcsoló gombot ,és ugyanilyen hosszan kel nyomni ki kapcsoláshoz is ez azért van mert ezzel a gombbal lehet a menüt is választani

na bevált?

na bevált?

hát neked érdemes írni

hát neked érdemes írni

Lehet, hogy a segítségeddel

Lehet, hogy a segítségeddel sikerült bekapcsolnia és azóta lékről lékre jár :)

sziasztok.Nekem is kellene 1

sziasztok.Nekem is kellene 1 hasznalati utmutató mind1 milyen nyelvű.Az Eagle fish easy 250Ds halradarról!?Vélemény erről a készülékről???elöre is kösziii.

http://hu.diplodocs.com/haszn

http://hu.diplodocs.com/hasznalati-utmutato-utasitas-felhasznaloi-kezikonyv/EAGLE/FISHEASY%20250%20DS-_E
ezen a linken ingyenes felhasználói kézikönyvet letölthetitek.
Eagle fish Easy 250Ds.

Üdv

Üdv mindenkinek!Segitségeteket szeretném kérni,egy solar fichfinder df4s használatához.Tavaj vettem ezt a halradart,de a leírását valahol elvesztettem. Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném!

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......

Horgász írások

Szavazás

Horgászjegy árak:
 Bibliográfia
Ponty profil