tengeri horgászatValahol a Karib-tengeren (Marlin horgászat)

Valahol a Karib-tengeren (Marlin horgászat)

Horgásszunk az Adrián!

Horgásszunk az Adrián!

Kétféle módon horgászhatunk az Adrián: a vízpartról és csónakból. A csónakból, hajóról való horgászat és a partról történő horgászat is engedélyköteles lett.

Ebben a cikkben kizárólag a partról történő horgászatról fogok írni.

Ha jó helyet választunk a nyaralásra, azaz lesz hol tárolnunk a kifogott halakat (FIGYELEM! Halat mindenképpen fogni fogunk!!!) már neki is vághatunk a kalandnak.

Válasszunk olyan felszerelést, amit nem sajnálunk!

További képek

2 bottal, hajóval, sárkánnyal - Marlinra ?

2 bottal, hajóval, sárkánnyal - Marlinra ?

Találtam egy jópofa képet, az egyik ausztrál horgászoldalon, de nem igazán értem a túlbonyolítást? Arrol szóla dolog, hogy ne lássa a zsinórt a hal ? Mindenesetre elmés megoldás, lehet a balatonon is jó lenne balinozni, valami miniatürizált megoldással?

Tengeri "pecázgatás"

Tengeri "pecázgatás"

Nincs is annál jobb, mikor a kellemes kis nyaralást összekötjük a tengeri horgászattal. Bármit kifoghatunk az 5cm-ről a 20cm-ig :)

A helyi halászok azt mondták mindent megehetünk amit kifogunk, semmi sem mérgező. Így is tettünk, 3 napig gyűjtöttük a zsákmányt, majd halászlé és sülthal lett belőle.

Persze a helyiek csodálkoztak mi a fenének teszünk pirospaprikát a levesbe - Ők hallevesnek mondják és elég satnya íze van az Ő verziójuknak - de amikor megkóstolták igencsak rácsodálkoztak...:)

Üdv mindenkinek: SbS

További képekTartalom átvétel