karácsony • Horgaszat.hu

karácsony



Karácsonyi harcsa brassói

Karácsonyi harcsa brassói

Az egyik kedvenc receptem adom most közre. Tulajdonképpen úgy készül mint a hagyományos brassói, csak halból !

A szálkamentesített halfilét kockázzuk fel. Ne túl apróra, mert akkor sütés közben nagyon széttöredezik! Keverjük össze a tört fokhagymával, majd sózzuk borsozzuk és hűtőbe tesszük. A megtisztított burgonyát felkockázzuk nagyjából a harcsakockákkal egyenlő méretűre, majd bő olajban megsütjük. Ezután pár evőkanálnyi étolajon megpirítjuk a paradicsompürét és a fűszeres harcsahúst gyorsan átsütjük rajta. Nagy, széles fenekű edényt válasszunk, mert különben a hal levet enged és nem sül, hanem párolódik, akkor viszont menthetetlenül szétesik kicsi halhús-szálakra! A harcsát kavarjuk össze a burgonyával és azonnal tálaljuk.

Hozzávalók:

60 dkg harcsafilé
80 dkg burgonya
Fokhagyma

Fehér bors
Étolaj
2 evőkanál paradicsompüré

Jó étvágyat !



Címkék:


Békés Boldog Karácsonyt!

Leszállt egy angyalka, azt súgta nékem:
Gondolj most azokra, kik szeretnek téged.
Eszembe jutottál te és a családod,
Ezúton kívánok boldog karácsonyt!



Címkék:

style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
data-ad-client="ca-pub-0247853432262782"
data-ad-slot="5287266349">

Tartalom átvétel