horgászatHorgászvizsga felkészítő

Ez a videó azoknak segíthet akik horgászvizsgát vesz részt.

ITt megtalálható a többi videóm is: https://www.youtube.com/channel/UCHcQ3tZ0lbN8tfvLx6VakLw/videos

Facebook oldal ahol segíthetünk egymásnak képekkel, videókkal, tanácsokkal. : https://www.facebook.com/segitsunk.egymasnak/?ref=bookmarksCímkék:


Dunai horgászkalauz

Dunai horgászkalauz

Az a hasznos írás 1992-ből származik, és az akkori horgász lehetőségeket mutatja be a Dunán. Azóta, lett új hidunk, meg mégtöbb partvédő kövezésünk, és az említett kanálisok többnyire már megszűntek. Egyszóval, 25 év alatt már történtek változások , de azért sok aktualitása van még a leírásnak.

Dunai horgászkalauz - a főváros határai között

Diadal fanyar mellékízzel - Zabos Géza

Diadal fanyar mellékízzel - Zabos Géza

Péter olyan szerénységgel csapódott hozzám, hogy szinte észre se vettem. Tétova ifjúként akkor még csak harmadik mérkőzésemre készültem a gyár csapatában. Öltözőnk a munkásszálló alagsorában volt, onnan baktattunk ki már mezbe öltözötten a játéktérre. Még hideg időt lehelt a tavasz, az egyesület színeit jelentő piros-fekete melegítőben ugráltunk, futkároztunk a meccs előtt.

A legszebb pillanatok

A legszebb pillanatok...

Horgászat a nádasban

Horgászat a nádasban

Kevés olyan horgászmódszert tekinthetünk annyira magyarosnak, mint a nádi pontyozást. Talán még a harcsára való kuttyogatás jöhet szóba e tekintetben. Mindkét horgászati módszer sok kitartást igényel. A nádi ponty horgászat - első sorban a Balatonhoz köthető, de kialakult a Velencei-tónál a Tisza-tavon és a nagyobb nádassal rendelkező tavainknál. A módszer, nem csak hatékony hanem rendkívül hangulatos is. A nádi pontyozás legendás eszköze a bambuszbot, melyet házilag készítettek a szakavatott horgászok.

További képek

Tonhal horgászat, valahol Ázsiában

Tonhal horgászat, valahol Ázsiában

Valahol a Karib-tengeren (Marlin horgászat)

Valahol a Karib-tengeren (Marlin horgászat)Tartalom átvétel