Harcsarekord a a Töröcskei tóbólOrszágos rekordot döntött meg kedd reggeli fogásával Kovács Gábor. A harcsa 113 kilót nyom és 230 centi hosszú.

Két centit csökkent a vízszint, ahogy kivettem – viccelődött Kovács Gábor, aki országosan a legnagyobb harcsát fogta. Küsz ívásra lett figyelmes egy bokorban, arra dobta rá a kukaccsokor csaliját a horgász a Töröcskei tónál kedd reggel fél tízkor. Mindössze negyed óra fárasztás után ki is emelte a rekord méretű harcsát. Az állat 113 kilót nyom és 230 centi hosszú.

A videó itt érhető el : Országos harcsarekord !

Harcsarekord a a Töröcskei tóból


Az érdekes az, hogy az Olasz

Az érdekes az, hogy az Olasz rekord is tudtommal 113 kg. Azt hiszem azt már az IGFA hitelesítette.

Gondolom az is országos, csak

Gondolom az is országos, csak egy másik országon belül. Amúgy ha minden igaz a világrekordot is magyar ember fogja egyenlőre tartani Zsédely Attila személyében amennyiben hitelesítik a márciusban, Pó-deltában fogott 135-kg.-os harcsáját.

Szégyen és gyalázat, hogy egy

Szégyen és gyalázat, hogy egy ember ilyet tehet büntetlenül. Mi ez ha nem állatkínzás - nem gratulálni kellett volna..... nem gondolt a horgász bele mit érzett most ez a gyönyörű hal, ez akkor is országos rekord lenne, ha nem a szárazföldön kínoznák ....

A fogáshoz gratula a

A fogáshoz gratula a horgásznak, de legalább szúrták volna szíven a harcsát, mielőtt a parkolóba videózzák. Most lassan kínlódva megfullad ez a gyönyörű állat. Azt nem értem, nem lett volna szívderítőbb ha a vízparton lett volna mérve fotózva és esetleg visszaengedve. Bár !!! Egy-egy tavon irtó hadjáratot indítottak a nagy harcsák ellen, mivel olyan hal pusztítást végeznek.

4-5 kilónál nagyobb halat

4-5 kilónál nagyobb halat sosem vinnék el.
Persze ha fognék.
:)

Sziasztok! Senkinek sem szúrt

Sziasztok!

Senkinek sem szúrt szemet a fárasztási idő? 15 perc! Nekem ez egy kicsit gyanús. Várom a véleményeteket.

Most néztem, már levette.

Most néztem, már levette.

udv. ugyan ez szúrt nekem is

udv.
ugyan ez szúrt nekem is szemet.
15 perc? - Tény hogy a nagy harcsát erőltetni kell az elején de nem annyira hogy szétverje magát a szárazon vagy a csónak hablécén.
A másik a fárasztás a gyönyör a horgászatba a becserkelés után persze. - hát....itt nem hiszem hogy nagyon taktikázott a fogó.
akárcsak a Koós a filmjében amikor az ivó, fészkelő halakat cibálta rendületlen a Deritő tavon. - az egy kicsit szíven ütött.

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......