FeHoVa kiállítás 2010Immáron 17. alkalommal kerül megrendezésre a "Fegyver, horgászat, vadászat" nemzetközi kiállítás, röviden csak: FeHoVa.

Időpontja:
2010.03.25 – 2010.03.28 (csütörtöktől–vasárnapig)

Helyszín:
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
1101 Budapest
Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

FeHoVa kiállítás 2010


Tavaly sem voltam ,idén sem

Tavaly sem voltam ,idén sem megyek. Majd ha ingyenes lesz, mint a Hit parki horgászkiállítás. Esküszöm 1 órát szarakodtam két éve a parkolással.

Csak a Hit Parkba szoktunk

Csak a Hit Parkba szoktunk kimenni, pont a fent említett dolgok miatt.

A sporthorgászban szokott

A sporthorgászban szokott lenni, ingyenes kupon, az mikor lesz benne, talán a februári számban ?

Ha megnézed a

Ha megnézed a www.sport-horgasz.hu oldalon az archív részt, ott megkapod a kérdésedre a választ....

Tavaly voltam nagyon tetszett

Tavaly voltam nagyon tetszett a kiállítás

Sziasztok a kettő kiállítás

Sziasztok a kettő kiállítás közül melyik a jobb?előre is kösz.

Szia Eddy! A FeHoVa egy

Szia Eddy!
A FeHoVa egy összetettebb killítás rengeteg látnivalóval, én még hozzátenném a Tek szócskát mint (Természetkedvelők). Így lenne FeHoVaTek, de ez csak olyan saját véleményem amivel jellemezném ezt a kiállítást, főleg az ember zsákmányszerző természetére épűl, igy íg itt majdnem mindent megtalálsz ami ezzel összefügg. A pecabotoktól kezdve a csalikon és egyéb kiegészítőkön át avadászíjjakig, csónakok, sátrak , álca ill. terep öltözékek stb. Rengeteg horgásztúra szervező, horgászvizet reklámozó cég verseng a kegyeidért. Gyakorlatilag leírni nem lehet (vagy csak én nem tudom), el kell menni legalább egyszer szerintem nem fogod megbánni.
A parkolásról nnyi ha időben mész még van hej (tudod mint a vízparton!) ha kicsit késöbb érsz oda már egy kicsit meszebb tudod letenni a járgányt. Én tavaly a Pongrác útról nyíló Horog u. elején közvetlen a töltés mellett parkoltam, és átsétáltam a villamos m,ellett a hídon. A belépőről annyit, hogy nincs egy napijegy ára.

Szia Eddy mégegyszer! Bocs de

Szia Eddy mégegyszer!
Bocs de az előbb megfeledkeztem a Hit parkról. Szerintem ez meg a horgászok szent gyülekezete. Tömény HORGÁSZAT, rengeteg akció, árkedvezmény és ami a lényeg rengeteg újdonság kézzelfogható közelségben. Nem tudnám meg mondani melyik a jobb, de szerintem TE majd eldöntöd.
Ja és még egy gondolat.! Tavaly megrendezték az első PontyShow-t Budakalászon az Omszki tó mellett, kimondottan ponty,és bojli-horgászok mekkája, szintén rengeteg újdonság,bemutató. árkedvezmény,......élmény, stb.
Innentől kezdve, hogy melyik a jobb kiállítás, egy pecásnak nehéz lenne meg mondani.
Üdv. Goenye

Sziasztok! A FeHoVa számomra

Sziasztok!
A FeHoVa számomra is ismert és kedvelt, viszont a Hit parki kiállításról még sohasem hallottam. Pontosan hol és mikor szokott megrendezésre kerülni?

2010. március 5-6-ig

2010. március 5-6-ig kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Horgászsport Szakkiállítás és Vásár Budapesten, a HIT Csarnokban.

Számos kiállító valamint árusító standon találkozhatnak a legnagyobb hazai és külföldi gyártók márkáival. A látogatók érdekes riportokat hallhatnak majd neves és eredményes versenyhorgászainkkal és nyereménysorsolásokon is részt vehetnek.

Helyszín:

Hit Park, Budapest,
X. kerület (Kőbánya), Gyömrői út 63-65

Sziasztok! A kiállításból

Sziasztok!

A kiállításból engem inkább a fegyverek érdekelnének. Tud valaki valamilyen felvílágosítást adni mire számolhatok? Mert egy-két íjat megnézni azért sok a 2000 Ft os belépő.

Kocsival ne menj,iszonyat

Kocsival ne menj,iszonyat tömeg.

Vác, Csányi krt.- Magnum

Vác, Csányi krt.- Magnum ijjász-vadászbolt.
Nézd meg érdemes!

Bocs az előbb nem csak a

Bocs az előbb nem csak a "százados" -nak válaszoltam hanem csak úgy simán küldtem az infót DE (nem akarom reklámozni a FeHoVa-t gondolom nem mindegy, hogy egy kiállításon megnézel kb.20-30 fegyvert kiállító céget (nem mellesleg) pár HORGÁSZ standot is látsz, újdonságokat bemutatva, esetleg akciósan vásárolsz (-15-akár 40%
) kedvezménnyel. Ha mind ez nem érdekel 2000- ért, van még a Teréz krt.-on egy szintén Magnum nevezetű Fegyver-vadászbolt, vagy az Üllői úton a Klinikák után jobbra, ha a kőrút felől megyünk.
Persze ezeken a helyeken pecabotot nem találni viszont a benzined meg a parkolás ott lessz 2000 környékén
Üdv. jó vadászatot!

Igazából még nem voltam a

Igazából még nem voltam a kiállításon, ezért érdeklődtem. Egyébként köszi az imfót!

T százados! Szerintem érdemes

T százados!
Szerintem érdemes kinézni a kiállításra mert sporteszközökből (ijjak és társaik) is rengeteg van. A horgászat mellett én is ijjászkodom egy kicsit, egy Black-Ber csigással (65 fontos), ezért mertem válaszolni régebben a kiállitásra feltett kérdésedre részletesebben az ijjász üzletekkel kapcsolatosan. A "Péter"- nek adott válaszomban téged is érdeklő infókat találsz.
üdv. goenye

Üdv.! Már nagyon várom a

Üdv.! Már nagyon várom a kiállítást, tavaly sajnos nem tudtam menni betegség miatt, de most semmi pénzért nem hagyom ki!!!:D Most fogok menni életemben először!:D Kicsit érdeklődenék, hogy kb. hányan mennek el "naponta" a FeHoVá-ra, vagyis hogy mennyire lesz hosszú a sor, mire be tudok jutni? Nem negatívumként kérdezem, csak nem tudom kb. mire számítsak, mivel még nem voltam és elég messziről is érkezek... Előre is köszönöm. A válasz E-mail-ben is jöhet :)

Én 2X voltam. Mindíg tömeg

Én 2X voltam.
Mindíg tömeg volt.
Bejutás nem volt probléma csak bent,a sok ember.

Szevasz Péter! Nem tom.

Szevasz Péter!
Nem tom. milyen mesziről érkezel a FeHoVa-ra, de érdemes lenne már nyitás környékén odaérni, hiszen ez egy egész napos programod lesz (gondolom). Hogy mennyien lesznek?: rengetegen, mivel növekvőben van-e sport (Hobbi) nembeszélve a horgász cuccok fejlődéséről, Ráadásúl egy óriási vásárt kell elképzelni rengeteg kedvezménnyel (szezonnyitó címszóval), viszont tényleg érdemes komolyabban átnézni a standokat rengeteg új fejlesztést mutatnak be a gyártók. A parkolást tavajelőtt kb. 800-ért megúsztam (egésznapos), az V. kapunál lehet bemenni. De a múlt évben a Horog u. -Pongráci-u. sarkon tettem le a szekeret, és átsétáltam a hídon a kiállításra kb 5 perc.
A belépőről annyit, hogy érdemes megvenni valamelyik horgászújságot, (P....világ, vagy a Sik..spo..horgászt), csak ebben a kettőben! van egy regisztrációs lap amit ha kitöltesz kedvezményesen kapsz belépőjegyet (a kedvezmény álltalában nagyobb mint az újság ára)!
Élményekben gazdag FeHoVa-t kívánok!
Laci
ui. Csak annyi lét vigyél amennyit pecára szánsz! Mert a kedvezmények miatt el tudnánk költeni a jövő évet is.!
Pedig jövőre is lesz horgászkiállitás.

Ma voltam a kiállításon

Ma voltam a kiállításon CSALÓDTAM benne!!!!!!!!!!!!!!
Bocs a lelkesitésért , de eddig (kb 15 éve járok ki) tetszett.
Ez a Fe........Va. biztos jó, de a Ho. szerintem "0"!!
Gondolom kimerültek a kiálltók a HIT parkban, vagy valami nem bugi.

Lehet a WalterTomi meg a Maxon lenyomja az egész " Ho".-t.
Mindenesetre sajnálom a szobaton, és vasárnap vidékről felérkező horgásztársakat, hogy amiért feljönnek k....ra nem jön be.

Azt hiszem valami itt is el lett b..szva, de nagyon!

(pl. eleve felnyomott árakból kedvezményt adni nem fer egy ilyen kiállitáson)
A komlyabb cégek eleve nincsenek kinnt.
A HIT-park ehhez képest aranybánya volt.
Bocs az elkeseredett véleményért, de részemről én többet vártam a Fe.Ho.Va.-tól.

Nekem már a HIT parki

Nekem már a HIT parki "élmények" is megrázóak voltak. 230Km-t utaztam, hogy láthassam a felhozatalt, és mit is mondhatnék; nem voltam lenyűgözve! :(
Ebből kiindulva a FEHOVA-ra már nem maradt semmi affinitásom elnézni. Inkább a vízparton töltöm majd az erre szánt egy napot! :)

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......