Dunai gereblyéző...... Érted, ott a sok kilométer hosszú, szabad partszakasz, de ez beleáll a cipőmbe szinte... ééésss... azzal a lendülettel, akasztja is le a horgot a keverőgyűrűről, és dob is a Dunába, de úgy, hogy engem keresztbe! Horgászat.....???? Felszerelése egyszerű: nagy ólom, hármashorgok! Na, f..sza! Gyorsan kitekertem alóla a villantómat, felvettem a fotógépet. Bekapcsol, videó üzemmód, és elkezdtem felvenni. A videó azért lett ilyen rövid, mert magamba akasztottam a villantóm hármashorgát (mert a botomat nem mertem letenni, nehogy a másik ürge eltörje) és azzal szenvedtem, hogy megszabaduljak tőle. Elég kellemetlen lett volna, ha rám támadnak, én meg nem tudok normálisan védekezni, mert kezemben a bot, aminek a horga a hátamba van akadva. :)

Végül, hamar be is fejezte a dobálást, és elindultak mérgesen hazafelé. Ekkor csináltam róluk pár képet, de mint már mondtam, ez egy öreg gép, sok ideig tart, míg zoomol, ezért nem lettek valami élesek a képek. Azért értesítettem a halőrt, és elküldtem neki minden képet és a videót is mindkét esetről. Elvileg a halőrök fel vannak szerelve a megfelelő szoftverekkel, szóval tudnak élesíteni a felvételeken. Amúgy, amint hallom, a halőrök számára ismerős alakokkal hozott össze a sors...

Ennyit tudok mondani. Nem ismerem az elkövetőket, de annyit tudok, hogy helyiek. A felvételeket meg használd bátran.
Üdv. "anonim pergető"

A bejegyzés forrása a : http://kocika.freeblog.hu
Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a karakán, példamutató blogot.Nagyon remélem, hogy ezt a

Nagyon remélem, hogy ezt a felvételt a hivatalos szervek is megnézték, és már eljárás is indult ellene.

Egyébként, a

Egyébként, a http://kocika.freeblog.hu oldalon még sok ""érdekes"" dolog van a témában. Szóval mindenkinek ajánlom figyelmébe.

Tisztelt Ginger! Üdvözöllek a

Tisztelt Ginger!

Üdvözöllek a tisztességesek kicsiny táborában! Remélem, hogy a sporthorgászok nagyobb százaléka ilyen gondolkodású, mint Te!
Felhívnám figyelémedet, és mások figyelmét is hogy amennyiben ilyen senkiházi személyt, (-eket) látsz, láttok, akkor nyugodtan hívd, hívjátok a rendőrséget (112, 107), majd kérd a vizirendészeti osztály helyi Őreit, és jelentsd be a történteket, ezt megteheted névtelenül is (ha félsz az elkövetők retorziójától). Abban az esetben, ha a rend őrei megérkeznek, akkor konkrétabb lehet az ügy, mivel az "elkövető" elő is állíthatják, elkobozhatják az eszközeit és ha már tudják a személy adatait (és nem veszik az ismeretlenség homályába), akkor eljárni is el tudnak vele szemben a hatóságok! Véleményem szerint, így nem sok esélyt látok a k..öcsög felelőségrevonására (bár bízok benne)! Így tovább, és sok halat kívánok a jövőben! Üdv: Tamás

remélem ezt az

remélem ezt az "embert"hasonló jó dolgok érik mint azokat a szerencsétlen halakat!örök eltíltást érdemelnének a hasonló cselekedetű tagok!

Lehet ez kedves kis hirdetés

Lehet ez kedves kis hirdetés is ettől a "sporthorgásztól" származik:
Orvhorgász hirdetés

Ezt a videót, többen is

Ezt a videót, többen is lementettük a YouTube-ról. (Nehogy egyszercsak eltünjön) Ahova csak tudjuk feltesszük, had ismerje meg a nép ezt a görényt.

Igazatok volt eltünt a

Igazatok volt eltünt a hirdetés,pedig szivesen megnézném.

Jut eszembe! "Állampolgári

Jut eszembe! "Állampolgári kötelesség"-ként is jellemezhetnénk, ha ilyen estben értesítitek a rendőrséget, és amíg azok megérkeznek, és ha többen vagytok, hogy a helyszínen visszatartjátok az elkövetőt, a hatóság kiérkezéséig!

Nem lehet, hogy csak a

Nem lehet, hogy csak a beszakadt úszóját keresi, bocs...
Elnézést, vicc volt, természetesen Diablóval értek egyet, azzal a különbséggel, hogy szerintem egyszerűen be kellene lökni a vízbe.

nagyon jó a horgász

nagyon jó a horgász műsor

üdv, Berta Enikő. Kistarcsáról.

Remélem ezt az illetőt

Remélem ezt az illetőt egyszer elkapja egy jó markáns halőr és rendesen megkapja a magáét tőle mert amit szegény halakkal tesz az embertelen !

Az ilyen szemetek miatt

Az ilyen szemetek miatt fingatják a rendes horgászokat,kertészetbe
velük ott lehet gereblyézni!

Ha egyszer kimennél a Sióra

Ha egyszer kimennél a Sióra télen Szekszárdon a palánki hídnál ez már tömegsport méreteket ölt, nagyon elszomorító!

Menjenek ki a rend állhatatos

Menjenek ki a rend állhatatos őrei és tegyenek úgy ahogy a szabályzat
előírja (vagy mittudom én mit).Majd megszűnik ez a fajta tömegsport.

Sajna a halőr a rendes és

Sajna a halőr a rendes és becsületes pecásokat zaklatja szivasa meg,az ilyen férgek meg dézsmállyák a vizeket és ráadásul nem is fizetnek napijyegyet stb,ezeket nem fogja meg.

A halőr nem mindig azért

A halőr nem mindig azért halőr mert HALŐR akar lenni, sokszor a kedvezmények dominálnak!!!
TISZTELET A KIVÉTELNEK !!!

Jol fejbe kell ba..ni,

Jol fejbe kell ba..ni, kezet-labat, botjat eltorni, majd nem fog tobbet gereblyezni.

Hali Ginger! Gratulálok a kis

Hali Ginger! Gratulálok a kis videódnak Bátor tett főképp hogy ketten voltak a csirák.Ezeket ill. az ilyen egyéneket kéne jól megruházni,de sajna azt nem lehet.Vagyis én biztos bele túrtam volna az orrába akár mind kettőnek,de ez én vagyok,és ezt nem is várom el másoktól. Mivel az ilyen akció elég huzavonát von maga után. Volt benne részem! Na meg a munka köröm is olyan hogy szinte mindig van dolgom az ilyen és hasonló csirákkal. De igen te jól csináltad.Még egyszer grat!!!

Kösz, halűző, de a videót a

Kösz, halűző, de a videót a "balatonihorgász" készítette, én is a youtube-on találtam, és azért dobtam fel ide, mert nekem is az jutott eszembe - Milyen tökös srác !

csak a kezét vágnám le aztán

csak a kezét vágnám le aztán dobálhatna utána ennyi

Szerencséje van ennek a

Szerencséje van ennek a vadparasztnak, hogy nem én voltam az operatőr, mert az első visszapofázása után (de lehet, hogy anélkül is) rommá vertem volna. Nem is értem a kamerázót, miért volt ennyire jámbor. Legalább provokálni lehetett volna a seggfejt, pl. belehetett volna dobni a vízbe a cuccát. Remélem, hogy a bizonyíték legalább eljutott a rendőrségre, de ha nem, akkor sose késő!

És az az ellenszenves pofa,

És az az ellenszenves pofa, ami van neki! Hát... komolyan, egy tipikus taplóparaszt. :) Olyan szívesen felkeresném! Hol történt az eset, és mikor?

És még a rohadéknak áll

És még a rohadéknak áll feljebb hú de behajintotam volna a vízbe szemétláda de a kamerás nak gratula hogy felvette remélhetőleg elvitte a vízügyisekhez és a fickót jó megba ....ák érte .

Nem értem az ilyet,kegyetlen

Nem értem az ilyet,kegyetlen a halakkal szemben.Elküldeném az ilyet a büdös fran....ba akkor is,ha nem vagyok túl nagy termetű.
Én a videós helyébe megfogtam volna az egyik műcsalimat és erre a
kiba...ott rabsicra dobáltam volna,hogy megtanulja milyen érzés amikor a hal szemébe akad a horog!!

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......

Horgász írások

Szavazás

Horgászjegy árak:
 Bibliográfia
Ponty profil