admin blogjaFóti Gyermekváros Horgászegyesület

Fóti Gyermekváros Horgászegyesület

Tisztelt horgásztársak.
Újra megnyitott a horgásztó
A Fóti Gyermekváros Horgászegyesület horgászati lehetőséget biztosít, de csak korlátozott számban, mivel tó mérete csak 2,5 hektár. A horgásztó Budapesttől 10 kilométerre található, így autóval és volán busszal is gyorsan megközelíthető. A horgásztó festői környezetben, ősfás parkban fekszik. A Magyarországon őshonos halállomány szinte minden tagja megtalálható a vízben.

Szeretettel várjuk a horgászcsaládokat és a gyermekeket is.

További képek

Dunai horgászkalauz

Dunai horgászkalauz

Ez a hasznos írás 1992-ből származik és az akkori horgász lehetőségeket mutatja be a fővárosi Duna szakaszán. Azóta lett új hídunk, meg sok partvédő kövezésünk, és az írásban említett kanálisok többnyire már megszűntek. Egyszóval, 27 év alatt már történtek változások, de azért sok aktualitása van még ennek a kitűnő leírásnak.

Dunai horgászkalauz - a főváros határai között

Devon Larratt és a nagy hal

Ez sajnos elment...

Becsapva

Úszós horgászat Japánban

Itt szinte minden természetes anyagokból készült. Bambusz horgászbot, bambusz bottartó. A Japan horgászok igen kifinomult módszerekkel horgásznak.

Gyere csukázni a Gyermekvárosi Horgász Egyesület tavára

Gyere csukázni a Gyermekvárosi Horgász Egyesület tavára

Kedves pergető horgászok.
Mint már megszokott, idén is rengeteg nagy testű csuka került betelepítésre az egyesület tavába. A megszállott pergetők örömére a csukák egész évben jól foghatók. Most már több rekordlistás csuka is úszkál a vízben.

Bővebben információ:
Samu István
Tel:06 20 411 8381Tartalom átvétel