A horgászbörze megszűnik !Kedves barátaim, már 5 éve szervezem a horgászbörzéket az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Házban. Köszönöm, hogy jelenlétetekkel megtiszteltétek rendezvényünket ! Sajnos, egyszerűen nincs időm a szervezésre. Szóval akinek van ideje és energiája, szívesen átadom a projektet. Kár lenne ha végleg megszűnne ez a rendezvény.

Üdv: Sanyi

A horgászbörze megszűnik !


Ezek szerint elmarad ? Na,

Ezek szerint elmarad ? Na, ne...

Tisztelt Perényi

Tisztelt Perényi úr!
Sajnálattal olvastam, hogy a horgászbörze megszűnik. Magam mindig elmentem a HIT csarnokba lévő kiállításra illetve a Fehovára, ám legjobban a horgászbörzét kedveltem és vártam . Nemcsak azért mert wobbler gyűjteményemet gyarapíthattam hanem mert magamfajta megszállott horgászokkal egy-egy műcsali felett percekig beszélgettem hétéves kisráctól kezdve olyan horgász klasszikussal mint Ferenczy Dénes.

Számomra az Ön által szervezett horgászbörze olyan ESEMÉNY volt mely során az ember élményekkel gazdagabban tért haza. Úgy vélem a horgászbörze az Ön személyétől elválaszthatatlan (gondolom nem véletlen hogy az egyetlen horgászatról szóló bibliográfia írója szervezte a börzét). Így ha bárki más fogja is rendezni a börzét az a kötelesség minden bizonnyal nem lesz ennyire jellemző (nem is beszélve arról hogy este tízkor is lehetett még asztalt foglalni). Ezúton is köszönöm Önnek ezeket a rendezvényeket, kívánok egészséget munkájában-hivatásában sikereket no meg szép halakat. Tisztelettel Magyar Pál.

Tisztel Uram! Remélem ez a

Tisztel Uram!
Remélem ez a döntése nem végleges mert azt hiszem sok horgásztársam nevében mondhatom nagy veszteség érne bennünket. Én magam napokkal előtte izgultam, mit találok majd, kivel találkozom és beszélgethetek egy jóízűt a hobbinkról. Voltak erősebb és gyengébb vásárok is, de csalódottan sohasem tértem haza onnan! Már mostanában újra kerestem mikor lesz az idei börze, mert a váltóműszak miatt sokszor szabadságot kellett kivennem, ki nem hagytam volna!

Remélem újra találkozunk Újpesten!
Üdvözlettel: Balázs László

Nagyon szépen köszönöm a

Nagyon szépen köszönöm a magasztos sorokat.

Nem a lebonyolítással vannak a gondok, hanem a "MEGSZERVEZÉSSEL". Hirdetések feladása időben az újságokban, interneten reklámozni, több száz telefonos megkeresést kezelni, több tucat horgászboltot végigjárni a szórólappal, termet szerezni időre. És hát tegyük hozzá kaptam én hideget-meleget : kicsi a terem, kevés az ember, nagy a terem, miért vannak ilyen sokan egyszerre, stb...

Kb. 5-6 alkalommal megszerveztem, ennyi !
Jó hír viszont, hogy több horgásztárs megkeresett, hogy átvennék a lebonyolítást...

....Még nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, van új szervező és Január hónapban meg lesz tartva. Részleteket később...

Üdvözlettel: Perényi Sándor

Tehát, itt a tuti, most lett

Tehát, itt a tuti, most lett leszervezve, aki tudja adja tovább !!!

A horgászbörze időpontja :
2010 Február 07. (vasárnap)
Cím : IV.kerület István út 17-19.

Asztalfoglalás és bővebb információ ezután !!!!!
Juhász Attila : 0630 24 00 213

Hozzászólás

Bocs a robotok miatt kell.......

Horgász írások

Szavazás

Horgászjegy árak:
 Bibliográfia
Ponty profil