termelés • Horgaszat.hu

termelés



A halhústermelés megszervezése és eredményei a Bikali Állami Gazdaságban

A halhústermelés megszervezése és eredményei a Bikali Állami Gazdaságban
Szerzők: 
Woynarovich Elek
Kiadó: 
Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1963
Oldalszám: 
87




A haltermelés biológiai alapjai

Szerzők: 
Unger Emil
Kiadó: 
Váci Fegyintézet nyomdája
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1936
Oldalszám: 
31

(Klny. a Halászat 1936. évf.)





A vadászat halászat termékei

Szerzők: 
Rodiczky Jenő
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1879
Oldalszám: 
24

Hivatalos jelentés a Párisban
1878-ban tartott
egyetemes kiállításról





A haltermelés, mint csekély értékű területek gazdasági értékének eszköze

Szerzők: 
Landgráf János
Kiadó: 
Pátria
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1916
Oldalszám: 
19




A halhústermelés néhány gazdasági kérdése

Szerzők: 
Kukovics Sándor
Kiadó: 
Akadémia
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1968
Oldalszám: 
91

(„A nagyüzemi gazdálkodás kérdései”)





A halhústermelés növelésének lehetőségei pontynemesítéssel

Szerzők: 
Jászfalusi Lajos
Kiadó: 
Akadémia
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1956
Oldalszám: 
6

(Klny. A MTA Agrártudományok
Osztályának Közleményei
10. köt. 1-4. szám)





A haltermelés alapelvei az újabb kísérletek nyomán

Szerzők: 
Illésy Zoltán
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1936
Oldalszám: 
40

(Klny. a Halászatból)



style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
data-ad-client="ca-pub-0247853432262782"
data-ad-slot="5287266349">

Tartalom átvétel