Amerika • Horgaszat.hu

AmerikaRettegj Amerika - itt a busa

Rettegj Amerika - itt a busa

Az amerikai haderő műszaki alakulatainak tábornoka is kénytelen volt megszólalni azok után, hogy fehér busák DNS-nyomait találták meg a Michigan-tó környékén. A hetvenes években az USA-ba betelepített halak immár a természetes élőhelyeket fenyegetik a Nagy-tavak vidékén.

A James horgász orsó

A James horgász orsó

A horgászeszközök fejlődésének egyik érdekes vakvágánya a "James" horgászorsó, a Kansasi James Inc. gyártmánya - valamikor az 40-50 évekből. A belső szerkezetét tekintve, nem bonyolultabb egy búgócsigánál. A damilt egészen biztosan gyilkolta. Érdekes, Amerikában sokkal kedveltebbek voltak a hasonló típusú orsók mint a peremfutók.

További képek

Reklámfilm - csatlakozz Észak-Amerika legjobb pisztrángos vizének egyesületéhez !

Avagy hogy csinálják az Egyesült Államokban. Egy horgászegyesület toborzó filmje ami tényleg jó. A promóciós anyag, több díjat is nyert, arra buzdít - hogy gyere csatlakozz Észak-Amerika legjobb pisztrángos vizét bérlő, horgász egyesületéhez.

Jópofa lenne, ha nálunk is készülne ilyen kedvcsináló anyag, mondjuk a Tisza-tó vagy a Balaton horgászegyesületeiről.style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
data-ad-client="ca-pub-0247853432262782"
data-ad-slot="5287266349">

Tartalom átvétel