gazdálkodás • Horgaszat.hu

gazdálkodás



Hal- és vad ételek

Szerzők: 
Hargitai György
Kiadó: 
Könyvkuckó Kiadó
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1999
Oldalszám: 
159

(Príma szakács sorozat)





Népies halászat a Közép-Tiszán és a tiszántúli kisvizeken

Népies halászat a Közép-Tiszán és a tiszántúli kisvizeken
Szerzők: 
Ecsedi István
Kiadó: 
Déri Múzeum
Kiadás helye: 
Debrecen
Kiadás éve: 
1934
Oldalszám: 
186

(Déri Múzeum Néprajzi Osztályának ismeretterjesztő közleményei 4.számban és a Déri Múzeum 1933 évkönyvében is.)





Tractus de re rustica Hungarorum - Magyarország halairól és halászatáról - szóló fejezete

Tractus de re rustica Hungarorum - Magyarország halairól és halászatáról - szóló fejezete
Szerzők: 
Bél Mátyás
Kiadó: 
Magyar Biológiai Kutatóintézet
Kiadás helye: 
Tihany
Kiadás éve: 
1941
Oldalszám: 
58

<p>&Iacute;rta &eacute;s az eredeti sz&ouml;vegeket ford&iacute;totta: Luk&aacute;cs K&aacute;roly, az eredeti mű k&eacute;zirat&aacute;b&oacute;l.</p>
<p>(A Magyar Biol&oacute;giai Kutat&oacute;int&eacute;zet munk&aacute;i XIII. sz&aacute;m)</p>





Lápok, falvak, emberek–Bodrogköz

Szerzők: 
Balassa Iván
Kiadó: 
Gondolat Könyvkiadó
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1975
Oldalszám: 
303




Duna mente népének ártéri gazdálkodása Tolna és Baranya megyében.

Duna mente népének ártéri gazdálkodása Tolna és Baranya megyében.
Szerzők: 
Andrásfalvy Bertalan
Kiadó: 
Tolna megyei Tanács Levéltára
Kiadás helye: 
Szekszárd
Kiadás éve: 
1975


style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
data-ad-client="ca-pub-0247853432262782"
data-ad-slot="5287266349">

Tartalom átvétel