gasztronómia • Horgaszat.hu

gasztronómia



Vad, hal… ételek szakácskönyve

Szerzők: 
Túrós-Venesz
Kiadó: 
Corvina
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1971
Oldalszám: 
251 oldal+10 oldal fotó




Vadhús és halételek

Szerzők: 
Tolnai Kálmán
Kiadó: 
Népszava Lap-és Könyvkiadó
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1983
Oldalszám: 
381 oldal+14 oldal fotó

Megjelent még :

TOLNAI KÁLMÁN
Vadhús- és halételek
Minikönyv
Budapest
Ságvári nyomda
172 oldal





Vad és halételek, erdei gyümölcsök

Szerzők: 
Tolnai Kálmán
Kiadó: 
Táncsics
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1971
Oldalszám: 
297 oldal+28 oldal fotó




Vadászoknak, horgászoknak

Vadászoknak, horgászoknak
Szerzők: 
Tolnai Kálmán
Kiadó: 
Népszava Lap-és Könyvkiadó
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1985
Oldalszám: 
300

Megjelent még :

TOLNAI KÁLMÁN
Vadászoknak, horgászoknak
Második bővitett kiadás
Budapest, 1989
Népszava Lapkiadó
461 oldal





Vadhús- és halételek, erdei gombák és gyümölcsök fűszernövények

Szerzők: 
Tolnai Kálmán
Kiadó: 
Skála-Coop
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1984
Oldalszám: 
557 oldal+28 oldal fotó

TOLNAI KÁLMÁN NAGY SZAKÁCSKÖNYVE





Horgászok szakácskönyve

Szerzők: 
Tolnai Kálmán
Kiadó: 
Ságvári nyomda
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1983
Oldalszám: 
165

Megjelent még :

TOLNAI KÁLMÁN
Horgászok szakácskönyve
Minikönyv
Második Kiadás
Budapest, 1985
Ságvári nyomda
165 olda

TOLNAI KÁLMÁN
Horgászok szakácskönyve
Minikönyv
Szeged, 1988
Démász nyomda
242 oldal





Horgászok és vadászok szakácskönyve

Szerzők: 
Tolnai Kálmán
Kiadó: 
Táncsics
Kiadás helye: 
Budapest
Kiadás éve: 
1979
Oldalszám: 
328 oldal+16 oldal fotó


style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
data-ad-client="ca-pub-0247853432262782"
data-ad-slot="5287266349">

Tartalom átvétel